Ordu'da dere taştı; 2 iş yerini ve 10 evi su bastı
18.07.2022 - 15:02ORDU'nun Fatsa ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taşarken, 2 iş yeri ile 10 evi su bastı.
- 0
- 0
- 806
ORDU'nun Fatsa ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taşarken, 2 iş yeri ile 10 evi su bastı.
RİZE’de 11’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Tulum, Müzik ve Sanat Festivali 11 ülkeden 400 kişilik halk dansları topluluğu katılımıyla 20-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde, trafik denetimine katıldı.
ZONGULDAK limanında serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte denize giren Berkcan G. (12) dalgalar arasında kayboldu. Arkadaşlarının yardım çağrısı üzerine ekipler denizde arama çalışması başlattı.
Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Çaykur Rizespor günü çift antrenman ile tamamladı.
RİZE’nin Ardeşen ilçesinde 'Formulaz' tahta araba yarışları, düzenlendi. Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşen yarışlar, renkli görüntülere sahne olurken. kıl çorap ve kara lastik giyen yarışmacılar 1600 metrelik parkurda tahta arabaları ile zor anlar yaşadı.
RİZE’nin doğal güzellikleri ve sağlık turizmi ile öne çıkan ilçesi İkizdere’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde sağlık meslek yüksekokulu kurulması için çağrıda bulunuldu.
Silah sistemlerinin en kritik bileşenlerinden namlu üretiminde Türk savunma sanayisinin son dönemde yakaladığı başarılara bir yenisi ekleniyor.
"9. Uluslararası Yed-i Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali" kapsamında, Süleyman Çelebi, Cengiz Aytmatov ve Ahmet Baytursun'un da aralarında olduğu Türk dünyasından 7 ünlü edebiyatçının yaşamlarını konu alan filmler hazırlanıyor.
Türkiye'nin mobilya ihracatı ocak-haziran döneminde 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
FETULLAHÇI Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı olan İsmail Kahraman, o gece yaşananları anlattı. Kahraman, "15 Temmuz darbe girişimi değildir, Türkiye’nin işgal teşebbüsüdür" dedi.
Ordu, Artvin, Trabzon, Bayburt, Giresun ve Rize'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
Rize Valisi Kemal Çeber, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İkinci Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi'ne katılan bilim insanları Kurban Bayramı'nı evlerinden binlerce kilometre uzakta kutlarken, uydu telefonları ile aileleriyle bayramlaştı.
Türkiye'nin un ihracatı yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 652 milyon dolara yükseldi ve tüm zamanların ocak-haziran rekoru kırıldı.
SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde, otizmli Emine Ayhan'dan (10) 7 gündür haber alınamıyor. Küçük kız için Yeşilırmak havzasında helikopter destekli arama çalışması yürütülüyor.
Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Çaykur Rizespor günü çift antrenman ile tamamladı.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Köksal Toptan, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfının (RİDEVA) toplantısına katıldı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi tarihte eşine az rastlanacak direniş örneği sergileyen Türk milleti, ülkenin istiklaline ve istikbaline bir kez daha sahip çıktı.
FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Orhanlı gişelerinde darbeci askerlerin açtığı ateşle yaralanan gazi Hasan Sarman (27), yaşadıklarını anlattı. Sarman, haberi alıp gittikleri gişelerde askerlerin, üzerlerine ateş açmasıyla yaralandığını belirterek, "Bir Hasan değil bin Hasan feda olsun bu devlete çünkü ben bu devletin, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
