Çaykur Rizespor'un hedefi büyükler
11.07.2023 - 14:57Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak istiyor.
- 0
- 0
- 1915
Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak istiyor.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde selde kaybolan kadını arama kurtarma çalışmalarına sabah devam edilecek.
Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesindeki bir su fabrikasının depo bölümünün sağanak sonrası meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 46 yaşındaki işçi Şinasi Özdemir’i arama ve kurtarma çalışmaları 12 saattir devam ediyor.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde sağanak yağış sonrası bir işletmeye ait menfez çökmesi sonucu toprak altında kalan 3 işçiden ikisi kurtarılırken, 1’inin kurtarılma çalışmaları saatlerdir devam ediyor.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz ilçesinde selde can kaybının yaşanmadığını belirterek, 39 vatandaşın ise mahsur kaldıkları yerlerden kurtarıldığını söyledi.
İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor.
Giresun’un Piraziz ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Ordu-Giresun arasındaki Abdal Deresi taştı. Derenin taşması sonucu bazı ev ve işyerlerini su basarken, ev ve iş yerlerinde mahsur kalan vatandaşlar AFAD ekipleri tarafından botlarla kurtarıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor. 4 ilçemizle birlikte daha çok Altınordu ilçemiz etkilenmiş durumda. 351 iş yerimiz, 32 konut ve 35 aracımız sel ve heyelandan zarar görmüş durumda." dedi.
Trabzon'un Düzköy ilçesindeki turizm merkezi Çal Mağarası, sağanak sonucu debisi yükselen şelale sebebiyle girişlere kapatıldı.
Şiddetli sağanak yağışın ardından kapanan Cide-Bartın karayolu suların çekilmesi ve ekiplerin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Sel sebebiyle su altında kalan ev ve işyerlerinde ekiplerin su tahliyesi devam ediyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde dün akşamdan bu yana devam eden sağanak nedeniyle bazı bölgelerde toprak kayması ve göçük meydana geldi.
Artvin’de bir kadın, bahçede asma yaprağı toplarken yılan tarafından ısırıldı.
Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu, yeşil-mavili ekibin Süper Lig'de kalıcı olacağına inandığını belirtti.
Yaklaşık bir yıl önce şoförlük mesleğine ticari taksi şoförlüğü ile "Merhaba" diyen 2 çocuk annesi Dilek Koç, minibüsle yolcu taşımacılığı yapıyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre, sağanak ve gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 il için "turuncu", 15 il için de "sarı" kod"lu uyarı yaptı.
Trabzon'da sabah saatlerinden itibaren sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'ın geçmişine ışık tutan 293 tescilli kültür varlığının enkazında yürütülen çalışmalarda, 542 nitelikli eser kurtarılarak korumaya alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 kentte kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşlar ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olmalıdır.
Zonguldak’ın Karaman beldesinde etkili olan kuvvetli sağanak sonrası yollar göle dönerken, bazı binalarda su baskınları yaşandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Kızılay Derneği Olağanüstü Genel Merkez Genel Kurulu'na video mesaj gönderdi.
