Karadeniz'de havalar soğuyunca balık fiyatlarında artış yaşandı
15.01.2025 - 13:14Rize’de havaların soğumasıyla birlikte balık fiyatlarında artış yaşandı.
- 0
- 0
- 8034
Rize’de havaların soğumasıyla birlikte balık fiyatlarında artış yaşandı.
Bursa'da babasından miras kalan 3 dönüm arsayı satmak isteyen yaşlı kadın, araziye geldiğinde şok üzerine şok yaşadı.
Rize’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası’nda bugün itibarıyla yeniden kar yağışı başladı.
ABD’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles şehrinde süren orman yangınlarında evi yanan Emine Gülistan yaşadığı korku dolu dakikaları anlatarak, “Cehennemi yaşadım” dedi.
Samsun’un İlkadım Belediyesi Etüt ve Eğitim Merkezi (İLKEM) öğretmenleri, spor yaptığı sırada sakatlanan ve ameliyat olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) Hazırlık Kursu öğrencisi Ufuk Uzun’un hem doğum gününü kutladı hem de deneme sınavı yaptı.
- Karabük İl Genel Meclisi Üyesi Abidin Ertekin, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.
CANiK'in de bünyesinde yer aldığı Samsun Yurt Savunma (SYS) Grup, 2025'te ihracat hedeflerini artırmak amacıyla pek çok küresel etkinlikte ürünlerini sergileyecek.
Sinop'un Durağan ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapımı tamamlanan 177 konut ile 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
Trabzon'da balıkçı tezgahlarında hamsinin kilogramı 125 ila 150 liradan satılıyor.
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı 7. Olağan Kongresi İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Onuralp Kazmaz yeniden seçilerek, güven tazeledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni evlenecek gençlerimize Aile ve Gençlik Fonu dahilinde verdiğimiz faizsiz kredi desteğini 81 ilimizin tamamında uygulamaya alıyoruz" dedi.
Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, yaptıkları 8 kilometrelik sondaj çalışmalarıyla rezervlerini 7 milyon tona çıkardıklarını söyledi.
Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta denize açılan balıkçılar avladıkları kasalar dolusu balıkla limana döndü.
Trendyol Süper Lig'in 19 haftalık ilk yarısında 24 puan toplayan Çaykur Rizespor, istikrarsız bir görüntü çizdi.
Osmanlı döneminde Rus işgallerine uğradığı sırada Erzurum'dan götürülen esir sancaklar ile birçok tarihi emanetin, ana vatana iadesi talep ediliyor.
Bitki hastalığı tespit edilen 2 bin 500 ton patatesin imhası devam ediyor. Mersin Zirai Karantina Müdürü Şeref Kabaoğlu, "şu ana kadar 400 ton patates imha edilmiştir. Hiçbir şekilde piyasaya sürülmesi mümkün değil. Ürünlerin tamamı burada imha edilmektedir." dedi.
Rize'de görev yapan matematik öğretmeni Büşra Nayıroğlu, 'Eğitimin Nobeli' olarak adlandırılan 'Küresel Öğretmen Ödülü'nün (Global Teacher Award) sahibi oldu.
Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın yüksek kesimlerimde dünden bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı devam ediyor.
Gürcistan'da AB yanlısı gösterilerde tutuklanan eylemciler için protesto yapan bir grup, Tiflis'te bir restoranda toplanan hakimlere yumurtalı saldırı düzenledi.
Amasya'da sondaj çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
