Rize'ye iniş yapamayan uçak, Trabzon'a yönlendirildi
22.02.2025 - 17:07İstanbul'dan Rize'ye sefer gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon'a iniş yaptı.
- 1
- 0
- 2119
İstanbul'dan Rize'ye sefer gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon'a iniş yaptı.
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ hafta sonu doldu taştı. Zirvede kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken kayak tutkunları pistlere akın etti.
Düzce'de gelinlik dikip satan bir grup esnaf, kardan gelin ve damat yapıp, yöreye özgü düğün müziğiyle eğlendi.
MEB’den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren önemli bir adım daha geldi. MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği değişti.
Rize Valiliği, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu bazı merkezlerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
Ordu Valiliği, bugün akşam saatlerinden itibaren görülebilecek "meteorolojik izoterm" nedeniyle hava sıcaklığının sahil kesiminde sıfırın altında 7, yüksek kesimlerde ise sıfırın altında 24 dereceyi bulabileceğini duyurdu.
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik ekipleri, sürücülerin güvenliğini sağlamak ve trafiğin aksamaması için çalışmalarına devam ediyor.
Samsun'un Yakakent ve Vezirköprü ilçelerinde rahatsızlanan 1,5 yaşındaki çocuk ile 55 yaşındaki kişi, UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Sinop'ta kent genelinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
Karadeniz'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon, Ordu-Giresun ve Rize-Artvin havalimanlarında bazı seferler bugün de iptal edildi.
Samsun'da yaşayan kimyager Yücel Kaynar'ın 9 yıllık AR-GE çalışması sonucunda geliştirdiği boya, yangınlarda 1500 dereceye kadar koruma sağlıyor.
Tokat'ta 30 öğrenciye deneyap kartıyla ilgili eğitim verildi.
Rize'nin Ardeşen ilçesindeki trafik kazasında yaralanıp hastaneye kaldırılan ve aralarında CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın da bulunduğu 3 kişi taburcu edildi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede etkili olan kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememesi için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aralarında CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreninde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral görevi, Dr. Mustafa Tepe'den devraldı.
Ordu'da jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında, 26 bin 694 şahsın sorgulandı, hakkında arama kararı bulunan 49 şüpheli şahıs yakalandı.
