Etüd proje hizmeti alınacaktır
20.11.2021 - 17:44ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 765
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize’nin ilk alışveriş merkezi olan Şimal AVM bugün yoğun bir kalabalıkla kapılarını açtı.
AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un oyuncusu Selim Ay, takımı sezon başında hedeflenen yere doğru adım adım götüreceklerini söyledi.
Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 Rehberi'ne, okullarda karşılaşılabilecek koronavirüs vakalarında yapılması gerekenleri 18 örnek olay üzerinden aktaran bir bölüm ekledi.
Rize'de 29 metrelik çay bardağı şeklindeki Çay Çarşısı sosyal medya tutkunlarının ilgi odağı oldu.
Rize’nin Pazar ilçesinde iki araç ile motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Çaykur Rizespor'un Brezilyalı futbolcusu Fernando Boldrin, "Konya'ya üç puan için gideceğiz. Çünkü buna çok ihtiyacımız var." dedi.
Rize’nin onur konuğu olduğu Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de (RESOB) yerini aldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon, Hakimler ve Savcılar Kurulunda (HSK) boşalan bir üyeliğe TBMM kontenjanından yapılacak seçim için üç aday belirledi.
RİZE-MERKEZ YENİ KASARCILAR KÖYÜ SELİMOĞLU DERESİ - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Çeşitli temas ve inlemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Rize Valisi Kemal Çeber, ayağının tozuyla çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan ve HDP il binası önünde 805. gündür evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
Rize’de ilk gördüklerinde "Aaa bayan şoför. Sen ne anlarsın, süremezsin" dedikleri kadın ambulans şoförleri şimdi takdir topluyor.
Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nca "Yeşil Yol Projesi" değerlendirme toplantısı Trabzon'da düzenlendi.
Düzce'de, 12 Kasım 1999'daki depremde oğlunu kaybeden 84 yaşındaki Ayşe Seymen ile 8 akrabası yaşamını yitiren Kaynaşlı Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Şahin, depremin acı hatıralarını unutamıyor.
Spor Toto Süper Lig’de 12 hafta sonunda son sırada yer alan Çaykur Rizespor’da Kulüp Başkanı Tahir Kıran, ‘Bizim uçak kalkışa geçti, bundan sonra yükselme trendine gireceğiz” dedi.
Rize'de, Sigara ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneğinin (SUMDER) yürüttüğü "Sevgi Yumağı" projesi devam ediyor.
Rize'de yaşayan Elmas Birinci ve Gülhanım Delihasan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) aldıkları hibe krediyle kentin ilk karton bardak üretim atölyesini kurdu.
Rize Valisi Kemal Çeber, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
