Oltu yol ayrımında bir kaza daha: TIR şarampole yuvarlandı
05.12.2024 - 18:31Erzurum-Oltu yol ayrımında tehlike saçan viyadükte bir ay içinde üçüncü kez kaza meydana geldi.
- 1
- 0
- 951
Erzurum-Oltu yol ayrımında tehlike saçan viyadükte bir ay içinde üçüncü kez kaza meydana geldi.
Erzurum’da aracında hareketsiz bulunan İhsan Özmen isimli şahıs hayatını kaybetti.
Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş ürünlerle mücadele kapsamında yaptığı denetimlerde, insan sağlığını tehdit eden 4 çay markasını ifşa etti.
Rize’de bulunan şehir reklam panoları, Çaykur Rizespor’un tarihini, sevinçlerini ve geçmişten bugüne uzanan hikayesini anlatan görsellerle donatıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileri, 34. Vakıf Sohbetleri etkinliği kapsamında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile buluştu.
Rize'de, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin yararına kermes düzenlendi.
Rize'de, 65 yaşındaki Müsayet Okumuş ve 70 yaşındaki ağabeyi Ordigan Özgen aynı gün kalp kapakçığı operasyonu geçirdi.
Çaykur Rizespor altyapısından yetişen ve şu an 52 Orduspor FK forması giyen Nevzat Bilen, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Süper Lig ekibi Samsunspor'a karşı attığı unutulmaz rövaşata golüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Yolcu otobüsünün tırla çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Amasya'nın Taşova ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Tokat'ta, hastaneye gidenlerin bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Düzce'de otomobilin dereye yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı.
Samsun'un Kavak ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle yaklaşık 100 işçi hastaneye başvurdu.
RİZE DEVLET HASTANESİ
Giresun'da elektrikli araç yangınına battaniye yöntemiyle müdahale edilen tatbikat gerçekleştirildi.
Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye ilçesinde tamamlanan ve devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.
Düzce'de beynine pıhtı atması sonucu yoğun bakımda tedavi gören ve hayatını kaybeden polis memuru Birol Özcan için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan talaş yüklü tır şarampole devrildi. Devrilen tırda yüklü talaşlar yola saçıldı.
Çorum Belediyesi’nin istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacağı Ahşap Tasarım ve Mobilya Atölyesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.
Kırklareli'nin Vize ilçesinde babasının hediye ettiği 15 koyunla hayvancılığa başlayan veteriner teknikeri 28 yaşındaki Eray Akel, 2 yılda sürüsünü büyüttü.
