Şehit babalarının hüzünlü günü
15.06.2025 - 14:34Adana’da Babalar Günü, şehit babaları için hüzün ve gururun bir arada yaşandığı anlamlı bir güne dönüştü.
- 0
- 0
- 741
Adana’da Babalar Günü, şehit babaları için hüzün ve gururun bir arada yaşandığı anlamlı bir güne dönüştü.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesine alınacak 9 temizlik personeli için başvuru süreci 16 Haziran Pazartesi günü sona eriyor. Başvurular yalnızca KPSS puanına göre değerlendirilecek, sınav yapılmayacak.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde baba-oğul arasındaki tartışma feci bitti. 17 yaşındaki genç babasını boğazını bıçakla keserek öldürdü.
Çaykur Rizespor Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Turgut, “Hep birlikte daha büyük başarılar için, daha güçlü bir Çaykur Rizespor için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayda 3 kişi tutuklandı.
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen buluşma, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Tokat'ın Pazar ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Rize''de Türk Jandarma Teşkilatı'nın 186'ncı yılı kutlandı. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki törene, komandoların gösterisi damga vurdu.
Oğuzlar Toplum Sağlığı Merkezi, Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek" etkinliği düzenlendi.
Zonguldak'ta ata mesleği madenciliği sürdüren üç baba, "kara elmas" olarak adlandırılan taş kömürünü aynı ocakta çalıştıkları oğullarıyla gün yüzüne çıkararak üretime katkıda bulunuyor.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Ailemle Dijital Detoks Günü" temalı farkındalık programı, 70 aile ve 100 çocuğun katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
Giresun'da ilaçlama yapılan alışveriş merkezinde zehirlenme belirtileri gösteren 6 kişiye müdahale edildiği bildirildi.
Rize'de Fırtına Deresi'nde botlarla coşkun akan sulara karşın yaptıkları zorlu antrenmanlarla Türkiye Rafting Şampiyonası'nda derece alıp, milli takıma seçilen Ardeşen Belediyespor'un 5 sporcusu, Slovenya'da düzenlenecek Gençler ve U23 Dünya Rafting Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Süper Lig'deki istikrarlı yükselişini sürdürmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, 2025-2026 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.
Genelde sağlıklı bir yaşam için tercih edilen bitki çayları göründüğü kadar masum olmayabiliyor. Doç. Dr. Oğuzhan Öztürk, bazı bitki çaylarının içine ilaç karıştırıldığını belirterek bu tarz bitkisel ürünlerin güvenli yerlerden alınması gerektiği uyarısında bulundu.
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, hükümetin, kamu işçilerinin ücretlerine birinci yılın ilk 6 ayı için yüzde 16, ikinci 6 ayı için yüzde 8 zam teklifi yaptığını, ancak bunu kabul etmeyeceklerini belirtti.
Samsun'un Bafra ilçesinde merdivenden düşen 1 yaşındaki bebek, hastaneye kaldırıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde ticari araçlara yönelik trafik denetimi gerçekleştirildi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Babalar Günü dolayısıyla huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Zirai Don Olayını Araştırma Komisyonu üyeleri, Düzce'de fındık, Sakarya'da ayva ve üzüm bahçelerinde zirai dondan etkilenen alanlarda inceleme yaptı.
