Türkiye’de gece en düşük hava sıcaklığı Ovit'te ölçüldü
14.01.2024 - 11:40Türkiye’de gece en düşük hava sıcaklığı eksi 22,5 derece olarak İkizdere/Ovit’te ölçüldü.
- 0
- 0
- 6391
Türkiye’de gece en düşük hava sıcaklığı eksi 22,5 derece olarak İkizdere/Ovit’te ölçüldü.
Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca sosyal medya içerik üreticisi genç, markete gönderdiği dronla ihtiyaçlarını aldı.
Trabzon'un Of ilçesinde dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Rize'nin Derepazarı ilçesi Karadeniz sahil yolunda seyir halinde olan bir tır, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak ters döndü. Kazada tır sürücüsü hafif yaralandı.
Rize’nin doğal güzellikleri saymakla bitmez bunlardan biri ise Ovit Dağbaşı Gölüdür. Rize’nin ikizdere ilçesinde bulunan göl doğa tutkunları ve gezginleri bekliyor.
Düzce'de komşular arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
Türkiye genelinde, 2023 yılının aralık ayı, son 53 yılın en sıcak aralık ayı olarak kayıtlara geçti.
Türkiye'de gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 18,3 dereceyle Bolu'da ölçüldü.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın vefatının üzerinden 101 yıl geçti.
Rize'de dünden itibaren aralıklarla etkili olan kar dolayısıyla 139 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Köprübaşı Mahallesi sakinlerinin başı Torul Baraj Gölüne atılan çöpler nedeniyle dertte. Mahalle sakinleri vatandaşların su kaynaklarına çöp atmamalarını söyleyerek, yetkililerden çözüm istiyor.
TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “En düşük emekli alanlara dönük olarak da ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bunlar Hükümetimiz Kabinede tartışılacaktır önümüzdeki günlerde, Kabinede bir ele alınacaktır diye düşünüyorum, ardından da Meclis’imizin takdirine sunulacaktır” dedi.
Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Burak Avcı seçildi.
Türkiye, 2023 yılında Belçika başta olmak üzere 120 ülkeye yaptığı çay satışından 25 milyon 388 bin 621 dolar gelir elde etti.
Ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon yapıldı. Yeni operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Dicle Nehri'nde 2021 yılında Batman Çöpçü Balığı’nı keşfeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bilim insanları, bu kez yine nesli tükenmekte olan ‘Leopar Sazanı’ isimli türü bularak listenin Dicle Nehri ayağını tamamlamış oldu.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların iyice soğuduğu ve kar yağışının beklendiği bu günlerde aktarlara ilgi artmaya başladı. Vatandaşlar soğuk kış günlerini hastalanmadan geçirmek için genellikle ıhlamur, zencefil, zerdeçal ve adaçayını tercih ederken, aktarlar özellikle ıhlamura talebin arttığını belirtiyor.
Koyunlarını otlatmaya giden çoban ölü bulundu.
İyidere Kaymakamlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adayların sınav ücretinin karşılanacağını açıkladı.
