Rize’de yeni ortaokul kayıtlara başladı
21.08.2024 - 17:54Rize’nin Engindere Mahallesi’nde yeni açılan Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu öğrenci kayıtlarını almaya başladı.
- 3
- 0
- 6229
Rize’nin Engindere Mahallesi’nde yeni açılan Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu öğrenci kayıtlarını almaya başladı.
Asya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Kaçkar Dağları'nın en yüksek ikinci zirvesi olan 3 bin 711 metre yüksekliğindeki Verçenik Tepesi'ne 4 saatte tırmandı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "M çiçeği hastalığı şu anda ülkemizde yok, görülmedi. Bu konuda hastane acillerimize gelip, 'Ben M çiçeği mi oldum?' diye soran, şüphe eden insanlarımız oluyor." dedi.
Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yerinde incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen ekip ile bir toplantı gerçekleştirildi.
İş dünyası temsilcileri, 27 Ağustos'ta sona erecek geçici vergi beyanname verme süresi öncesi enflasyon muhasebesine yönelik önerilerini paylaştı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), üreticilere hasat sürecinin aceleye getirilmemesi yönünde çağrı yaparak, mevcut şartlar altında üreticilerin tüm çaylarının rahatlıkla alınacağını kaydetti.
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek.
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.
Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi bilet satışına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Gümüşhane'de hafif ticari aracın dere yatağına yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu.
DSÖ Sözcüsü Margaret Harris, "İnsanların Kovid-19 gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu düşünerek endişelenmelerine gerek yok." dedi.
Trabzon'da, sol bacağı diğerine göre 4 santimetre kısa olan 19 yaşındaki Özgür Tunay, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde yapılan operasyonun ardından rahatlıkla yürüyebilir, koşabilir duruma geldi.
Bolu'nun Göynük ilçesinde orman yangını nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilen köy ve mahalle sakinleri, yangın dolayısıyla yaşadıkları korkuyu anlattı.
Artvin'de, çipli kimlik kartı alabilmek için nüfus müdürlüklerine gidemeyen hasta, yaşlı ve engelliler, "gezici kayıt terminali" ve "Adreste Nüfus Hizmeti" uygulamasıyla başvurularını evden yapabiliyor.
Sağlık Bakanlığı, M çiçeği (MPox) hastalığına ilişkin 11 sorunun yanıtını paylaştı.
Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde dün çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, seçim vaatleri arasında yer alan projeleri kısa sürede hayata geçirdiklerini duyurdu. 15 farklı noktada asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Mete, "İyidere için hizmet odaklı bir derdimiz var" dedi.
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde bir evde çıkan yangında yaralanan kadının tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 2'ye çıktı.
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Ordu'da 2024 ürünü fındık alımına başladı.
