Rize'de Motosiklet Kazası: Sürücü Yoğun Bakımda
16.12.2024 - 10:41Rize'de dün akşam saatlerinde Dağdibi yolunda meydana gelen motosiklet kazası, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
- 0
- 0
- 5688
Rize'de dün akşam saatlerinde Dağdibi yolunda meydana gelen motosiklet kazası, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Artvin'in Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın için ara verildi.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, özellikle seracılıkla geçimini sağlayan vatandaşları mağdur etti. Kalınlığı 50 santimetreyi bulan kar, ilçedeki birçok serada hasara yol açtı. Doğu Anadolu'nun en büyük seralarında oluklar eğilirken, çatılar zarar gördü ve seraların içi karla doldu.
Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, emlak piyasında iyileşme olması için arz talep meselesinin olması gerektiğini belirterek, “Pandemi öncesinde şantiye alanı olan Trabzon’umuzda şuan maalesef inşaat yapılmıyor, şantiye alanları yok. Bunu arz talebe dayandırdığımız zaman ortada bir proje olmayınca vatandaşın alacağı konut yok” dedi.
Bayburt'ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 21 dereceye kadar düştüğü kentte, bazı akarsuların yüzeyi buzla kaplandı.
Samsun'da kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil alev alev yanarken, araçta bulunan 2'si çocuk 6 kişi ölümden döndü.
Esenyurt'ta, 16 yaşındaki çocuk, kız arkadaşına laf attığını iddia ettiği yaşlı adamı parkta döverek öldürdü. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Rize’de kar yağışı nedeniyle 8 ilçede 38 köy yolu ulaşıma kapandı.
Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 168 mahalle yoluna müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 144 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Kapalı kalan 24 mahalle yolunun ise devam eden çalışmalarla en kısa sürede ulaşıma açılması hedefleniyor.
Ardahan’ın Posof ilçesinde kar yağış ve tipi nedeniyle yolda kalan sürücülere sıcak çorba ikramında bulunuldu.
Suriye'deki 13 yıllık iç savaşın ardından Esad rejiminin çökmesiyle Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin memleketlerine dönüşleri sürüyor.
Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nda kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde minibüsün dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sorunların çözülebilmesi için öncelikle doğru tespit edilmesi, doğru bir yol haritasının tanzim edilmesi ve çözüme yönelik eylem planlarının düşünceden eyleme dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri metaverse ve artırılmış gerçeklikle bilime yolculuk gerçekleştirdi.
İsviçre'de yaşayan gurbetçi, memleketi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde belediye bünyesinde kullanılmak üzere itfaiye aracı bağışladı.
Trabzon, Artvin, Rize, Giresun ve Gümüşhane'de 872 mahalle ve köy yolunda karla mücadeleye devam ediliyor.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Engin Korkmaz, Rize merkezde oto alım-satım işiyle uğraşan galericilerin ortak bir oto galericiler sitesine sahip olmamasının, şehirde ciddi bir trafik ve yaya sorunu oluşturduğunu belirterek, "Satışa sunulan araçların kaldırımlara park edilmek zorunda kalması, yayaların kaldırımları kullanamamasına ve şehir içi düzenin bozulmasına yol açıyor." dedi.
Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda dün akşam fırtına sırasında sallandığı gerekçesiyle boşaltılan 8 katlı iki bloktan oluşan apartmanda, ilgili kurum ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.
