Miras kavgasında Almanya'dan gelen 2 akrabasını silahla yaraladı
09.12.2024 - 17:33Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde bir kişi miras dolayısıyla çıkan kavgada 2 akrabasını silahla yaraladı.
- 0
- 0
- 550
Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde bir kişi miras dolayısıyla çıkan kavgada 2 akrabasını silahla yaraladı.
Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde bir kişi miras dolayısıyla çıkan kavgada 2 akrabasını silahla yaraladı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 1 kişinin yaralandığı alacak-verecek kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şahsın husumetlisine balkondan pompalı tüfekle ateş ettiği anlar yer aldı.
Osmangazi Belediyesi, dirençli kent oluşturma çalışmaları kapsamında Soğukkuyu Mahallesi'nde 35 bin metrekare inşaat alanında yeni bir kentsel dönüşüm çalışmasının startını verdi.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) faaliyet takviminde yer alan 2024 Extreme Kupası'nın finali olan 5. ayak yarışları Bolu'da yapıldı.
Turiye'deki 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesinin ardından Karabük, Zonguldak ve Tekirdağ'da yaşayan Suriyeliler, sevinç gösterileri düzenledi.
Dün gece Rize-Artvin Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen heyelan sonrası yol hala trafiğe açılamadı.
Emlak ve otomotiv sektörlerinde fiyat manipülasyonları, stokçuluk faaliyetleri ve kayıt dışılığın engellenmesi amacıyla bu yıl hayata geçirilen bazı uygulamalar yeni yılda da kapsamı genişletilerek sürdürülecek.
Erzurum-Artvin kara yolunun Uzundere ilçesine bağlı Gölbaşı mevkiinde meydana gelen buzlanma, aynı gün içerisinde 3 farklı kazaya yol açtı. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, araçlar kullanılamaz hale geldi.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube ekipleri, gelişmiş teknoloji desteğiyle delilden suçlulara ulaşmakta başarılı oluyor.
Aksaray’da güvenlik kamerasına yansıyan alacak verecek kavgasında bıçaklanarak ağır yaralanan şahıs tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü, kar yağışı sonrası beyaz örtüsüyle dron ile havadan görüntülendi.
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde bir otomobilin dereye uçması sonucu 2 kişi yaralandı.
Bolu’da uzun yıllardır ayakkabı satıcılığı yapan İlyas Çamurcuoğlu, dükkanında bulundurduğu çeyrek asırlık koleksiyon ayakkabılara gözü gibi bakıyor. Çamurcuoğlu, "Gözümün tutmadığı birine ayakkabı satmayı sevmem. Bu ayakkabıları taşıyabilecek insan olması benim için daha önemlidir” dedi.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve 2 bin 200 metre rakımda bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kayak sezonu açıldı. Hafta sonu tatilinde kayakseverler pistleri doldurarak, kayak yapmanın keyfini yaşadı.
Rize-Artvin Havalimanı'nın yeni müdürü Murat Keskinkılıç, kente gelerek görevine başladı.
Tokat'ta İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli paramedik çift, acil sağlık hizmeti bekleyen hastaların şifa bulması için gayret gösteriyor.
RİZE L TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti davasında cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, 4 sanık hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
Çankırı'da eğitimlerini tamamlayan 29'u Azerbaycan İçişleri Bakanlığı mensubu toplam 223 kursiyer için yemin töreni düzenlendi.
