Garajın çatısı çöktü 1 işçi yaralandı
11.02.2025 - 19:22Tokat'ın Erbaa ilçesinde garajın çatısı çöktü 1 işçi yaralandı.
- 0
- 0
- 2436
Tokat'ın Erbaa ilçesinde garajın çatısı çöktü 1 işçi yaralandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir'den Berkay Özcan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kartal'da 4 gündür kayıp olarak aranan şahıs, bir inşaatın içindeki su birikintisinde ölü olarak bulundu. İlk belirlelemelere göre şahsın, arkadaşlarıyla beraber alkol almak için inşaata geldiği ve burada bulunan su dolu çukura düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.
Trabzon'un Yomra ilçesinde öğrenciler için kamyonla kar getirilerek okul bahçesine döküldü.
Küre Dağları Milli Parkı'nın Kastamonu sınırlarında kalan bölümünde 2 karaca dronla görüntülendi.
Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince (KASEM), gastronomi tutkunları için "Napoli Usulü Pizza Atölyesi" düzenlendi.
Rize'de, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 17 Şubat Pazartesi günü, saat 20.00'de oynanacak Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı öncesinde 'İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı' düzenlendi.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bal yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.
Rize'de, Türk Kızılayına kan bağışında bulunanlara 5 meyve fidanı verildi.
Samsun'da polis tarafından 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı.
Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’ya 3-2 mağlup oldu.
Giresun'un Tirebolu ilçesinin Eymür köyünde karla mücadele çalışması yürüten İl Özel İdare ekibi, Deregözü Mahallesi Hasan Yatağı mevkisinde yol kenarında bir kişinin cansız bedenini buldu.
Rize'nin Çayeli ilçesinde yaşayan Neslihan Korkmaz (30), 5 yıl önce arkadaşları vasıtasıyla sosyal medyada tanışıp, aşık olduğu Çinli Tou Liao (32) ile evlendi.
Rize Ayder Kardan Adam Kış Festivali 14-15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek!
Karayip Denizi'nde 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde spor salonunda çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından sosyal medya hesabından zanlı, "Tokat atıp video çekerseniz, kamera kayıtlarında vurulma anınızı izlersiniz böyle" paylaşımı yaptı.
Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri, Karadeniz açıklarında helikopter destekli arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.
Rize’nin Engindere Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir marangoz atölyesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Alevler kısa sürede tüm atölyeyi sararken, içeride bulunan A. Kandemir hayatını kaybetti.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kentte 2024 yılına ilişkin il asayiş ve güvenlik verilerini açıkladı.
Erzincan'da 3 yıl önce işitme engelliler için açılan kursta kadınlar, hem dini bilgilerini tazeliyor hem de işaret diliyle Kur'an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.
