Samsun'da kolonlarında korozyon tespit edilen SGK binasına tahliye
15.10.2022 - 14:58SAMSUN’da, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 4 katlı İlkadım hizmet binası, taşıyıcı kolonlarında oluşan korozyon nedeniyle tahliye edildi.
- 0
- 0
- 625
SAMSUN’da, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 4 katlı İlkadım hizmet binası, taşıyıcı kolonlarında oluşan korozyon nedeniyle tahliye edildi.
ÇAYKUR'da çalışan mevsimlik işçiler, kadro talebini dile getirmek üzere bir araya geldi.
RİZE SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜLÜĞÜ VE BAĞLI HİZMET BİNALARI ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI İŞİ
KARADENİZ ARAŞTIRMA GEMİSİ BAKIM VE ONARIMI YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
ZONGULDAK'ta bir apartmanın arkasındaki istinat duvarının devrilmesiyle 5 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.
SİNOP'ta, 5 katlı binanın temelinde, bitişiğindeki inşaat çalışmaları nedeniyle kayma meydana gelirken, 8 kişinin oturduğu apartman tahliye edildi.
KARADENİZ'de 6 ili kapsayan 'İklim Değişikliği Eylem Planı' çerçevesinde; bölgede 19 bin akar dere, 131 bin kuru dere ile 1430 kilometre yol ağı üzerinde yapılan incelemede tespit edilen risk altındaki 1950 yapıyla ilgili yıkım süreci devam ediyor.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, komşularının baltayla saldırması sonucu ağır yaralanan Sezai Orhan (52), kaldırıldığı hastanede 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Olay, 7 Ekim’de Kavaklık Mahallesi Halkapınar Sokak’ta meydana geldi.
İstanbul Sultangazi'de 12 katlı binanın otoparkında çıkan yangının ardından, üst katlarda oturan ve dumandan etkilenen vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011'de hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi.
BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR ORDU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
KAPI LEVHALARI, DİREK, DİREK VE DUVAR TİPİ CSBM LEVHALARI SATIN ALINACAKTIR TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Yusufeli Barajı ve HES Projesi dolayısıyla su altında kalacak ilçe merkezindeki okulların, yeni yerleşim yerine taşınarak 24 Ekim 2022 tarihinden itibaren eğitim öğretime burada devam edeceğini söyledi.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Sezai ve Kevser Ç.,çifti, binanın dışındaki çanak antenin kablosunu söken komşuları Semih Ö. ve Nurseven S. ile tartıştı.
KARADENİZ Bölgesi'nde 6 ili kapsayan, 15 maddelik 'İklim Değişikliği Eylem Planı' çerçevesinde, Trabzon'da dere yataklarında tespit edilen riskli yapılar arasındaki Tonya'da yer alan Kastan Deresi üzerine yıllar önce inşa edilen 5 katlı bina ile çevresindeki 33 yapının yıkımı bekleniyor.
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER İÇİN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA CİHAZI SATIN ALINACAKTIR İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
RİZE MERKEZ TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ OKUL BİNASI ELEKTRİK TESİSATI ONARIMI İŞİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
TÜRKİYE'nin yıllık ortalama 2 bin 400 kilogram yağış oranıyla en çok yağış alan ili olan Rize'de, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü'ne 137 kişi takviyesiyle personel sayısı 183'e çıkarıldı.
OTOMATİK GEÇİŞ KARTI SATIN ALMA İŞİ - ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
