Cephe iyileştirme işi yapılacaktır
15.07.2022 - 12:00İYİDERE ( RİZE ) BELEDİYESİ CEPHE İYİLEŞTİRME YAPIM İŞİ - iYİDERE BELEDİYESİ
- 0
- 0
- 826
İYİDERE ( RİZE ) BELEDİYESİ CEPHE İYİLEŞTİRME YAPIM İŞİ - iYİDERE BELEDİYESİ
TRABZON'un Maçka ilçesinde, 6 yıl sonra tüm alanları ziyarete açılan tarihi Sümela Manastırı'nda, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Yetersiz gişe ve minibüsler nedeniyle saatlerce beklemek zorunda kalan ziyaretçiler, uzun kuyruklar oluşturdu. Tur rehberi Hamdi Yılmaz, "Sümela Manastırı, tarihi günlerinden birini yaşıyor. 2,5 saatte manastıra çıkabildik" dedi.
TOKAT'ta jandarma ekipleri, çuval içerisinde boş araziye bırakılan 10 yavru köpeğe sahip çıktı.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kurban Bayramında Tokat ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Köksal Toptan, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfının (RİDEVA) toplantısına katıldı.
TRABZON'da antrenman sırasında başına 180 kilogramlık halterin düşmesi ile ağır yaralanan, yoğun tedavisinin ardından sağlığına kavuşan milli atlet Beyzanur Yavuz (22), 25-26 Haziran'da Bursa'da düzenlenen Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası'nda ikinci oldu. 'Mucizevi sporcu' unvanına da layık görülen Yavuz, çok zor günlerden geçtiğini belirterek, "Yüzümü sehpaya çarptım ve çenem kırıldı. Ağırlığın altında kalınca ciğerlerim de ezildi. Boynumun kırılmamış olması, bir mucize. Herkes şok oldu, beni öldü sandılar" dedi.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde ot biçen belediye işçisi Fuat Kocabıyık (39), yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı.
BARTIN'ın Amasra ilçesinde, bayram tatilinde yoğunluk yaşanırken, ilçe merkezine girişlerde uzun araç kuyrukları oluştu, Büyük Liman mevkisindeki plajda şemsiye açacak yer kalmadı.
BOLU’nun Mengen ilçesinde düzenlenen Mengen Yöresel Tatlar ve Giyim Kültür Şenliği'ne ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.
Rize'de, 20 bin kırmızı benekli alabalık yavrusu derelere bırakıldı.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kurban Bayramına arifesinde ve devamında vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Rize'de denizde boğulan 17 yaşındaki Ebrar Aktaş'ın cenazesi defnedildi.
Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, 12-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Ekşioğlu Vakfı 22’inci Ovit Yayla Şenlikleri öncesinde Rize protokolü ile bir araya geldi.
Rize'de denizde boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki genç kız hastanede hayatını kaybetti.
Rize İl Sağlık Müdürlüğünce ailelere yönelik düzenlenen 'Aile ve Çocuk Semineri'nin ikincisi Ardeşen ilçesinde yapıldı.
Rize Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi bir dizi tedbirler aldı.
Ek gösterge ile öğrenci affı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
DÜZCE'de Mücella Ulcay'a, evinin önünde beslediği horozun ötmesinden rahatsız olan komşuları şikayetçi olunca zabıta ekipleri tarafından Kabahatler Kanunu kapsamında 392 TL ceza kesildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ek gösterge artışının bazı unvanların emekli aylık ve ikramiyelerine etkisine ilişkin tabloyu yayımladı.
BETON PARKE, BORDÜR, OLUK TAŞI TAMİRAT VE DÖŞENMESİ HİZMETİ ALINACAKTIR - ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
