Asansörün elektronik aksamlarını çaldı
12.04.2023 - 10:47Giresun'da, bir üst geçitteki engelli asansörünün mekanik panosunda bulunan ana kart ve sürücü kartları çalındı.
- 0
- 0
- 736
Giresun'da, bir üst geçitteki engelli asansörünün mekanik panosunda bulunan ana kart ve sürücü kartları çalındı.
Rize'nin İyidere ilçesinde, içerisinde birçok farklı alanı bulunduran İyidere Millet Bahçesi projesinin bu yıl içerisinde hizmete başlaması planlanıyor.
Ordu'nun vazgeçilmez lezzetlerinden fındıklı burma tatlısı, coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesinin ASELSAN ve TEMSA işbirliğinde ürettirdiği elektrikli otobüslerle 7 ayda 700 bin yolcu taşındı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde aşırı yağış nedeniyle dere kenarındaki istinat duvarının bir kısmı çöktü.
Deprem bölgesinde yardım faaliyetlerinde bulunduktan sonra Rize’ye dönen işadamı, rahat edemeyince Rize’de ki bir fırınını Hatay’ın Kırıkhan ilçesine taşıdı, çadırda kurduğu fırında çıkarttığı sıcak ekmekleri depremzedelerle paylaşıyor.
Of Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile başlattığı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında ilk kazma vuruldu.
Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalara başlandı.
Rize'de ramazan etkinlikleri kapsamında 'Keloğlan Gösterisi' sahnelenecek.
Yenice Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları Aysel Damat ile Oğulcan Akdeniz, Polis Haftası'nda nikah masasına oturdu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta düzenlenen iftarda, Millet İttifakı üyesi partililerle buluştu.
Bir süredir ALS hastalığı ile mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur hayatını kaybetti.
Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın marka değerini arttıracak bir projeyi hayata geçiriyor. Yaylacık Mahallesi’nde yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi hayat buluyor.
CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Rize'nin Fındıklı ilçesinde çocuklarla bir araya geldi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Maçka Belediyesi'nin organize ettiği iftar programına katıldı.
Giresun’un Doğankent ilçesinde ‘Harşıt Vadisi’ ve Uluslararası İran Karayolu üzerinde 1960’lı yıllarda kurulan Hidroelektrik Santrali'nin (HES) fazla suyunun tahliyesiyle oluşan yapay şelale görenleri hayran bırakıyor.
Karadeniz’in yeşil ve mavinin buluştuğu Giresun’da 1869 yılından itibaren şehre hizmet veren Fatih Caddesi yeniden “Prestij Cadde” konsepti ile alt yapıları yeniden düzenlendi.
Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma geldiği için kentsel dönüşümle yıkılan 25 bin metrekare alandaki binaların yerine yapılan yeni inşaatlar tamamlandı. 26 metre derinliğe inilerek 1806 fore kazık çakılan alana inşa edilen binalarda hak sahiplerine teslim edilecek iş yerlerinde mimari çalışmalar için izin verildi.
Bölgesel Amatör Lig’in Rize ekiplerinden Çayelispor deplasmanda Çarşıbaşı Belediyespor karşısında 7-1 kazanırken, Rize Özel İdarespor ise sahasında Sebat Gençlikspor’a 4-0 mağlup oldu.
