Başkan Mete açıkladı: İyidere Millet Bahçesi'nde geri sayım
15.01.2024 - 14:44İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İyidere Millet Bahçesi projesinin 1,5 ila 2 aylık bir süre içinde tamamlanacağının müjdesini verdi.
- 0
- 0
- 4686
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İyidere Millet Bahçesi projesinin 1,5 ila 2 aylık bir süre içinde tamamlanacağının müjdesini verdi.
Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret etti.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
Rize Belediyesince hayata geçirilen Rize Denizcilik Müzesi'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.
Rize Takip Medya Grubu Yöneticisi Aytekin Kalender'in eserlerinin yer aldığı, 'Köşe Bucak Rize' adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Rahmi Metin programda Rize için hizmetlerin devam edeceğini ve daha güzel bir şehir haline getirmeyi planladıklarını vurguladı.
Trabzon’un Araklı ilçesinde Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan akademisyen Yusuf Durmuş, takım elbisesi ile tarlada bir oy için belleme yapıyor.
AK Parti Rize Belediye Başkan adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Rahmi Metin, kalabalık grup tarafından coşkuyla karşılandı.
Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 16.19'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 4. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda yaptığı konuşmada öğrencilere seslenerek, “Sevgili öğrenciler Kamu Denetçiliği Kurumu eğer derslerinizde veya kaldığınız yurtlarda benzeri konularda sıkıntı yaşadığınızda başvurabileceğiniz kurumlardan birisidir. Özellikle idareyle, okulla, ulaşım ve benzeri konularla başınız düşürse dara, ombudsmanlığı mutlaka ara diyoruz” dedi.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde derelerin kenarlarında görmeye alışık olduğumuz Hidroelektrik Santralleri'nin (HES) yerini artık güneş enerji santralleri (GES) almaya başladı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olduğunu açıkladı.
AK Parti'nin 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 belediye başkan adayı 7 Ocak Pazar günü; bugün itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. AK Parti'nin Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe oldu.
AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri için başkan adaylarını açıkladı. Peki, Rize Belediye Başkan adayı kim oldu? İşte Cevabı.
AK Parti Rize belediye başkan adayları isim listesi merak konusu. 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olmak isteyen aday adayları AK Parti'den belediye başkan adaylığı için başvurularını yaptı.
Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde inşa edilecek yeni devlet hastanesi için çalışmalara başlandı.
Samsun'da 2023 yılında Büyükşehir Belediyesince 536 milyon liralık yol yatırımının gerçekleştiği bildirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP), Rize'den yerel seçimlerde partilerinden belediye başkanı aday adayı olan Pazar, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçe başkanları görevlerini devretti.
