Trabzon'da uçuruma düşen yaşlı kadın kurtarıldı
29.07.2024 - 11:28Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde uçuruma düşen kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
- 0
- 0
- 3790
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde uçuruma düşen kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Trabzon'un Of ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangın sırasında balkonda mahsur kalan 1'i çocuk 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu, boğulma tehlikesi geçiren oğlunun ise tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
Ordu'da düzenlenen 11-13 Yaş Altı Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Ordu'da düzenlenen 11-13 Yaş Altı Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Türkiye'den yılın 6 ayında Güney Kore Cumhuriyeti başta olmak üzere 7 ülkeye deniz salyangozu ihraç edildi.
Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer, "Beyin sağlığını korumak için yapılması gerekenlerin başında, sigara ve alkolden kaçınmak, düzenli egzersize yönelmek geliyor. Çocukluktan itibaren egzersizi hayatın bir parçası haline getirmek çok önemli." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak YAŞ'ta albayların terfileri ile görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları ele alınacak.
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde dün etkili olan sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar nedeniyle başlatılan temizleme çalışmaları sürüyor.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde Kaldırım Yayla Şenlikleri'nin 86'ncısı organize edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun geçtiğimiz günlerde ABD Temsilciler Meclisi’nde yaptığı konuşmanın alkışlanmasına tepki göstererek, “Netanyahu gibi birine kırmızı halı sermek, çok daha ileri gidip yalanlarını elleri şişinceye kadar alkışlamak, Amerika için büyük bir akıl tutulmasıdır. Bir tarafta Temsilciler Meclisi'nde o Hitler müsveddesi gibi olanın konuşmasını alkışlayanlar var. Ama diğer tarafta da Temsilciler Meclisi'nin dışında bakıyorsunuz orada da yine binlerce insan bunları lanetliyor” dedi.
Giresun'un Bulancak ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı.
Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, 21. Geleneksel Çambaşı Yayla Festivali düzenlendi.
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Yomra ilçelerinde sağanağın ardından su taşkını ve heyelanlar meydana geldi.
Düzce'de kısa süreli yağmur geçişleri devam ediyor.
Samsun'da, Türkiye Hava Sporları Federasyonunca (THSF) amaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması düzenlendi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu günkü programı nedir?
Samsun'un Bafra Ovası'nda yetişen tütünün hasadına başlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğini ziyaret etti.
