Trabzon'da Çocuk Kitap Fuarı ve Çocuk Festivali başladı
18.04.2025 - 14:45Ortahisar Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği Çocuk Kitap Fuarı ve Çocuk Festivali başladı.
- 0
- 0
- 2854
Ortahisar Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği Çocuk Kitap Fuarı ve Çocuk Festivali başladı.
Çorum'un Dodurga ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne kütüphane açıldı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde, sokaktaki sahipsiz hayvanları toplayan zabıta görevlilerine tepki gösteren bir kadın belediye aracının üzerine çıkıp, durumu protesto etti.
Kartalkaya'da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınının ardından Bolu’daki tüm otellere ilgi azaldı.
Ticaret Bakanlığı zirai don sonrası bazı ürünlerde manipülatif fiyat hareketlerine karşı denetimlerini yoğunlaştırırken ekipler don olayının görüldüğü iller başta olmak üzere ülke genelinde 1271 firma ve 8 bin 476 ürünü inceledi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 350 baz puan artırarak yüzde 46 olarak belirledi.
ABD Başkanı Donald Trump ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Beyaz Saray’da bir araya geldi. Trump, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, "ABD neredeyse dünyadaki her ülke tarafından soyuldu" dedi.
Ordu'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.
İzmir Adliyesine 8 yıl önce terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in mezun olduğu Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda, şehitlerin anısına "Kahramanlar Ormanı" yapıldı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Giresun'da ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Isırlık Tabiat Parkı'nda hayata geçirilen yeni bir projeyi kamuoyuyla paylaştı.
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Köksal, aort damarın yırtılmalarının ölümcül sonuçlar doğurabileceğini belirterek özellikle 40 yaş sonrası, yüksek tansiyon veya aort kapak sorunu olan bireylerin yılda bir tomografi çektirmesini önerdi.
Giresun Üniversitesi Fındık İhtisaslaşma Koordinatörlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında örnek bahçe oluşturulup, fındıkta verimi artırmaya yönelik çalışmalar yapılacak.
Rize Liman Başkanı Osman Batur Kondakçı, kentte geçtiğimiz bir yıl içinde 9 bin gemi adamı belgesinin yenilendiğini açıkladı.
Küresel piyasalarda, ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının derinleşebileceği endişelerinin risk algısını artırmasıyla karışık bir seyir izlenirken, bugün yurt içinde gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) faiz kararına çevrildi.
Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı enstitü, fakülte ve yüksekokul kurulması, kapatılması, birleştirilmesi ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Bartın’ın en yoğun caddesinin trafiğe kapatılabilmesi amacıyla 3 günlük deney yapılacak.
Ordu'da Turizm Haftası, kortej yürüyüşü ile başladı. Ordu Valisi Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ordu'da Altınordu Belediyesi tarafından ikincisi hizmete giren Kent Lokantası'nın açılışına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, "En az 28 milyon imzayla bu ülkeyi erken seçime ve Sayın Ekrem İmamoğlu'nu da özgürlüğe davet etmek için bir kampanya başlattık. Sandık milletin önüne gelene kadar meydanlardan geri durmayacağız" dedi.
Rize’de 500 dönümlük alanda yapımı süren Millet Bahçesi projesinde üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
