Rize amatörünün başarı dolu yılı
25.05.2024 - 14:03Rize’de amatör spor kulüpleri, bu yıl elde ettikleri başarılarla altın yılını yaşadı.
- 0
- 0
- 3672
Rize’de amatör spor kulüpleri, bu yıl elde ettikleri başarılarla altın yılını yaşadı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Lice'de yürütülen "Bozdoğan-40" operasyonunda, gri kategoride aranan 6 terör eyleminin faili terörist "Sofi" kod adlı Mehmet Yıldırım'ın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Türkiye'de adına en fazla vergi tahakkuk eden gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinin yer aldığı listeler (bilgilerinin açıklanmasını istemeyenler hariç) her yıl ağustos sonuna kadar ilan edilecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "İnovasyonla, bölgesel kalkınma programlarıyla, sanayi ve teknoloji atılımlarıyla Rize'nin önümüzdeki dönemde Türkiye Yüzyılı'nda yıldızı daha da parlayacak." dedi.
Trabzon'un Tonya ilçesi Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında darbedildi.
Türkiye Emekliler Derneğinin (TÜED) araştırmasına göre, Türkiye'deki 16 milyon 154 bin emeklinin yarısı 10 büyükşehirde ikamet ederken, toplam emekli nüfusunun yüzde 20'si İstanbul'da yaşıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Çay Mitingi' için Rize'ye geleceği tarih belli oldu.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halkın ilgi gösterdiği parklarda çay ve bazı sıcak içeceklerin fiyatını 3 liraya indirdiklerini bildirdi.
Bingöl-Elazığ kara yolunda 24 Mayıs 1993'te usta birliklerine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan sivil kıyafetli ve silahsız 33 asker için anma töreni düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Demirli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli için iletilen tüm görüş ve önerilerin öğretim programlarına yansıtıldığını, yeni müfredatın Talim ve Terbiye Kurulu onayından geçtiğini bildirdi.
Rize'de "Temsili Askerlik Uygulaması" kapsamında düzenlenen törenle 18 engelli bir günlüğüne asker oldu.
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 18 ilde düzenlenen "Kıskaç-17" operasyonlarında 45 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Eskişehir, Bilecik, Isparta, Konya, Karabük ve Düzce'de şiddetli yağış, ulaşımda aksamalara yol açtı.
Rize’de çay taban fiyatlarının açıklanmasının ardından çay üreticileri, tabuta doldurdukları yaş çayı sokak sokak omuzlarında taşıyarak eylem yaptı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (2024-EKPSS) sonuçları açıklandı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSMY) Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için sınava giriş belgelerinin erişime açıldığını bildirdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu.
Bakan Bolat, "Türk vatandaşlarının vize başvurularının ret oranı yüzde 16,5'e geriledi. Vatandaşlarımızın ticaret, turistik, eğitim, akademik, kültürel ve sanatsal çalışmalar için AB ülkelerine vize başvurularında yüzde 30'luk artış var." dedi.
Sürücülere, kaza sırasında zaman kazandıran, kağıt ve kalem gerektirmeyen mobil kaza tutanağı, artık e-Devlet Kapısı üzerinden de oluşturulabiliyor.
