Evde bakım sisteminden 140 bin yaşlı yararlanıyor
17.03.2024 - 13:30Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Bütünleşik Bakım Hizmetleri Modeli kapsamında, 140 bin yaşlı evde bakım hizmeti alıyor.
- 0
- 0
- 3811
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Bütünleşik Bakım Hizmetleri Modeli kapsamında, 140 bin yaşlı evde bakım hizmeti alıyor.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı Ömer Altun “Halkımızın yaşam konforunu yükseltmek için ilçemize doğalgazı getireceğiz” dedi.
AK Parti Madenli Belde Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı yaptığı seçim çalışmalarında “Madenli merkezimizi daha yaşanabilir bir hale dönüştürebilmek için, belde merkezimizdeki arazi sahiplerinin haklarını gözeterek, 2 bloklu AFAD konut sayımızı 14 bloğa çıkaracağız ” dedi.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, “Kaan’ın ilk uçuşu önemliydi” dedi.
Çorum'un Alaca ilçesinde faaliyet gösteren Alacagücü Futbol Takımı, Fildişi Sahili uyruklu Ibrahim Abdoul Kader’i transfer ederek ilçe tarihinde bir ilke imza attı
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde azalarının tamamı kadın olan muhtar adayı Emine Akbıyık, kadın dayanışmasıyla seçimi kazanacağına inanıyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde 4 bin dekar alanda ekilen pırasanın hasadında sona gelindi.
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bir şölen havasında geçmesini temenni ettiklerini belirtti.
Ordu'nun Ünye ilçesinde 42 yaşındaki Fatma Günay, ailesinin geçimine katkı sağlamak için dolmuş şoförlüğü yapıyor.
31 Mart Pazar günü, Rize ve ülke genelinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne 15 gün kaldı.
Kadınlarda son dönemde akciğer kanseri vakalarında ciddi artış yaşandığı ve bunun da en büyük nedeninin kadınlarda artan sigara alışkanlığı olduğu belirtildi.
Rize'de, 'İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Irak'ta, PKK'nın, terörün ve terör örgütünün bitirilmesi noktasında bir takım anlaşmalara varıldığını belirterek, "İnşallah Irak hükümeti de diğer komşu ülkelerimiz de bu anlaşmalara uygun hareket eder." dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partimizi önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028’de iktidara taşıyacağız” dedi.
AK Parti Kendirli Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Alaettin Serdar “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde beldemiz için eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Samsun'da yaşayan bedensel engelli rehberlik öğretmeni Hasan Tahsin Yazıcı, hayatını kendisi gibi engelli bireyler ve ailelerinin haklarını öğrenmelerine adadı.
Doğu Karadeniz'den 2024'ün ilk iki aylık döneminde 27 ülkeye 32 milyon 347 bin 502 dolarlık yaş meyve ve sebze ihracatı gerçekleştirildi.
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Derepazarı Belediye Başkan Adayı Şaban Kalça “Çay, Rize Bezi, bakır, hediyelik eşyalar ve İlçemize özgü yöresel ürünlerin satılacağı 12 ay hizmet verebilecek, Modern Rize Turizm Çarşısını İlçemize kazandıracağız “dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart Salı günü Rize’yi ziyaret edecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mühendis, avukat, destek ve büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 142 sözleşmeli personel alımı yapacak.
