Rizeli Prof. Dr. Emin Gürses'ten çarpıcı açıklamalar
07.12.2024 - 12:24Rizeli Prof. Dr. Emin Gürses, katıldığı bir televizyon programında sağlık sistemi ve iddialar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
- 2
- 0
- 1724
Rizeli Prof. Dr. Emin Gürses, katıldığı bir televizyon programında sağlık sistemi ve iddialar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 5'i daha tutuklandı.
Çankırı'da eğitimlerini tamamlayan 29'u Azerbaycan İçişleri Bakanlığı mensubu toplam 223 kursiyer için yemin töreni düzenlendi.
Ordu'da, bu yılın 11 aylık döneminde 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarların yüzde 67'sinin asılsız ve gereksiz çıktığı bildirildi.
Taşköprü Belediye Başkanlığı tarafından, ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro etkinliği düzenlendi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde, "Eğitim Neferleri Kitap Okuma Yarışması" ödül töreni organize edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, belediyenin Durugöl yerleşkesindeki programda, tarımda yeşil devrim yaptıklarını söyledi.
Samsun’un İlkadım Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çağdaş Çatoğlu, kent genelinde süren uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına belediyelerin de destek olması gerektiğini söyledi.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yaşayan Osman Sivrikaya, baba mesleği demirci ustalığını yıllardır özenle sürdürüyor.
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, İçişleri Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında yapılan protokol kapsamında, ilki İstanbul'da düzenlenen "Muhtarlar Akademisi"nin ikincisinin Rize'de gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlandığını duyurdu.
Rize'de uzun yıllar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölüm Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Engin Dursun ile Lokman Hekim Üniversitesi'nde görev yapan eşi Prof. Dr. Adile Berna Dursun, derin bir acıyla sarsıldı.
Zonguldak'ta acil sağlık hizmetlerinde trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi amacıyla başlatılan "Fermuar Sistemi ile Yaşama Yol Ver" sisteminin tanıtımı yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileri, 34. Vakıf Sohbetleri etkinliği kapsamında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile buluştu.
Rize'de, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin yararına kermes düzenlendi.
Rize'de, 65 yaşındaki Müsayet Okumuş ve 70 yaşındaki ağabeyi Ordigan Özgen aynı gün kalp kapakçığı operasyonu geçirdi.
Giresun'da elektrikli araç yangınına battaniye yöntemiyle müdahale edilen tatbikat gerçekleştirildi.
Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye ilçesinde tamamlanan ve devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.
Çorum Belediyesi’nin istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacağı Ahşap Tasarım ve Mobilya Atölyesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.
Trabzon'dan 2024 ocak-kasım döneminde 723 milyon 415 bin dolarlık fındık ihracatı gerçekleştirildi.
Ordulu muhtar, mahallesinde vefat edenlerin unutulmaması için fotoğrafları ile kazan, ibrik ve çapa gibi geçmişte kullandıkları eşya ve araç gereçleri dernek binasında bir araya getirdi.
