Yılmaz, gençlik kolları kongresine katıldı
20.01.2025 - 10:23AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti 2002'den bu yana Türkiye'yi bir dünya ülkesi haline getirdi." dedi.
- 0
- 0
- 4996
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti 2002'den bu yana Türkiye'yi bir dünya ülkesi haline getirdi." dedi.
Denizli’de kısa bir süre önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’u anma gecesinde sahneye çıkan unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan büyük ilgiyle karşılaştı.
Günümüz dijital dünyasında akıllı telefonlar gençlerin günlük yaşamlarının ayrılmaz bir parçası haline gelirken, gençlerde ‘cep boyun hastalığı' tehlikesi her geçen gün artıyor.
Zonguldak’ta partisinin il başkanlığı kongresinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike hiç şüphesiz ailesiz bir toplumdur. Doğrusu, binlerce yıllık Türk aile yapısı hiçbir zaman bu kadar tehdit altında kalmamıştı.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde domuz avı sırasında kazara arkadaşı tarafından silahla vurulan vatandaş hayatını kaybetti.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, "Türkiye eski Türkiye değil. Eskiden anlattıklarına inanacak kadınları belki buluyorlardı ama bugünün kadınları 23 yılın kazanımlarının farkındalar ve eski Türkiye'nin kadınları da değil onlar.
İçişleri Bakanlığı, kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü elebaşı Ercan Yılmaz ve suç örgütü üyesi İbrahim Kaymak'ın Türk polisince Ermenistan'dan Türkiye'ye getirildiğini bildirdi.
AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, Safranbolu'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Tokat'ın Başçiftlik ilçesi Karacaören Yaylası'nda "9. Kar Şenliği" düzenlendi.
Samsun'da 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giden Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs ile kamyonun çarpışması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının 36. yıl dönümü öncesinde futbolcular, video klip çekerek "Trafik Kazalarına Dur De" kampanyasına katıldı.
AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı.
İçişleri Bakanlığınca 2024'te yürütülen "siber devriye" faaliyetleri sonucu, çeşitli suçlarla bağlantılı olduğu tespit edilen 120 bin 926 sosyal medya hesabı hakkında işlem yapıldı.
Doğu Karadeniz'den 2024'te ABD başta olmak üzere 13 ülkeye bal satımı yapıldı.
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile doğal güzellikleri ve mutfak kültürüyle ünlü Bartın'ın Amasra ilçesi turizmde geçen yılı bereketli geçirdi.
Hamas'ın Gazze'den bugün serbest bırakılacak esirlerin listesini yayınlaması sonrası Gazze’de ateşkes başladı.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), tasarruf tedbirleri kapsamında 1200 kamu aracının satışına başlarken, ihaleler Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle "www.eihale.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.Kamuda tasarrufta yeni bir dönem başlıyor..
Çinli sosyal paylaşım uygulaması TikTok, bir Amerikan firmasına satılmaması halinde ABD'de yasaklanmasını öngören yasa uyarınca ülkede kullanıma kapatıldı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Rize’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması programında, muhtarlık sisteminin Türk idari yapısındaki önemini vurguladı.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, belediye olarak ilçeye kazandırdıkları projeleri ve devam eden çalışmaları anlattı. İlk dönemde 82 bin metreküp istinat duvarı yapıldığını 32 metreküp asfaltlama ve 78 bin metreküp yol betonlama çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Mete, bu hizmetlerin vatandaşların sandıkta kendilerine olan güvenini pekiştirdiğini vurguladı.
- Samsun'un Yakakent ilçesinde kırsal mahalle yolu, toprak kayması nedeniyle ulaşıma kapandı.
