Sinop fotoğrafları ve yöresel el sanatları sergisi açıldı
15.04.2025 - 19:22Sinop'ta, Turizm Haftası kapsamında yöresel el sanatları ve Sinop fotoğrafları sergisi açıldı.
- 0
- 0
- 1350
Sinop'ta, Turizm Haftası kapsamında yöresel el sanatları ve Sinop fotoğrafları sergisi açıldı.
Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever, "Türk Astronot ve Bilim Misyonu Projesi" kapsamında Artvin'in Arhavi ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Aydın görevine başladı.
Trabzon Sağlık Müdürlüğünce "Şifadır Türküler" temasıyla üçüncü kez Türk Halk Müziği konseri organize edilecek.
Trabzon Tarım ve Orman Müdürlüğünce "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi" kapsamında çiftçilere 3 bin 170 kilogram fasulye tohumu verildi.
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Karadeniz müziğinin güçlü sesi İsmail Türüt, 27 Nisan’da Rize’de ücretsiz konser verecek.
Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki karla kaplı yaylada hayvanları ile birlikte 3 gün mahsur kalan kişi, ekiplerin çalışması ile kurtarıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ev sahipliğinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün’ün katılımlarıyla Trabzon Raylı Ulaşım Sistemi Projesi’nin tanıtımı yapıldı.
Bolu'da Yeniden Refah Partisi üyesi 15 kişi, Gazze'de gönüllü savaşmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.
Samsu'da Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde, akademisyen Doç. Dr. Kemal Sağlam, sargı bezleriyle sarılı kostüm giyerek yaralı bir Filistinliyi canlandırıp, Gazze'de yaşananları streç filmden oluşturduğu tuvale resmetti.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından 30 Eylül 2030 tarihine kadar yeniden akredite edildi.
Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, zirai dona ilişkin, "Ordu, Giresun, Erbaa, Niksar gibi bölgelerde de durum vahim.
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi ile Çayıralan’a bağlı Elçi köyü arasındaki karla kaplı araziden yola çıkan, yaklaşık 30 yaban domuzundan oluşan dev bir sürü cep telefonu kamerasına yansıdı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 26 Nisan 2022’de yaptığı konuşma nedeniyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 75 bin lira tazminat ödenmesine karar verildi.
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde baharın gelişiyle birlikte hayvanlarını yaylaya çıkaran besiciler, kar yağışıyla birlikte zorlu günler yaşıyor.
Babasına şiddet uyguladığı anları sosyal medyadan paylaşan ’Sansar Salvo’ lakabıyla tanınan rapçi Ekin Can Arslan, ’basit yaralama’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamalarını Rize'de yapacağını duyurarak, etkinliklerde Çaykur işçilerinin sorunlarına öncelik vereceğini ve Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekeceğini açıkladı
Rize'nin Çayeli ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor.
