İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda en az 26 kişi hayatını kaybetti
22.04.2025 - 19:34İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı kentlerine düzenlediği saldırılarda en az 26 kişi yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 1082
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı kentlerine düzenlediği saldırılarda en az 26 kişi yaşamını yitirdi.
Zonguldak’ta, Devrek Belediyesi eski personellerine yönelik 'Usulsüzlük, zimmete para geçirme ve ihaleye fesat karıştırma' soruşturmasında adliyeye sevk edilen 10 şüpheli, savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde meydana gelen heyelanda tek katlı boş ev yıkıldı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde Asim Karaöz’ün (62), çalıştığı maden ocağında yüzeye çıkmak için bindiği yük vagonu devrildi. Vagonun altında kalan Karaöz hayatını kaybetti.
TRABZON'un Tonya ilçesinde her yıl nisan ayında açan, 'Uluslararası Bern Sözleşmesi' gereği korunan; ince, uzun yapraklı mavi yıldız çiçeğinin yetiştiği Kadıralak Yaylası, bu yıl da açan çiçeklerle mora büründü. 35 doğasever, yaylaya ulaşmak için patika yolları kullanarak 15 kilometre yürüdü.
Trabzon'da Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Çocuk Tiyatroları Şenliği, minik kalplerin kahkahalarıyla sona erdi.
Samsun’un Atakum ilçesinde bir çiftçiye ait kurbanlık koyunu çalıp sattıkları belirlenen N.T. (35) ve D.Y. (31) gözaltına alındı.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek sağlık alanında eğitim gören öğrencilerle buluştu.
Samsun'un Atakum ilçesinde 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Arif Dege (52), saklandığı evden çıkarken yakalandı.
Kesintisiz ve sürdürülebilir enerji hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını yürüten Başkent EDAŞ, 2024 yılı boyunca Zonguldak’ta bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü duyurdu.
Zonguldak 'ta gecekonduda çıkan yangın, yanındaki 3 katlı binaya sıçradı.
Rize Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında özel bir etkinlik düzenliyor.
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu’ndan Kurultay Sonrası Açıklama
Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, merakla beklenen 2025 yılı vekaletle kurban kesim ücretlerini açıkladı.
Samsun'da 12 ülkeden 144 katılımcının yer aldığı Türk Dünyası Çocuk Festivali'nde sergilenen halk oyunları gösterisi, beğeniyle izlendi.
Samsun Sağlık Müdürü Mustafa Uras, “Sezaryen bir doğum tercihi değildir, bir nevi ameliyattır.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında iki önemli iş birliği protokolü imzalandı.
Ordu'da Mesudiye ile Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası arasında kış aylarında yoğun kar ve devrilen ağaçlar nedeniyle kapalı olan yol, nisan ayında ulaşıma açıldı.
Amasya'da polis, okul çıkışı öğrencilere '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda anonslu sürpriz yaptı. Polislerin ekip aracına aldığı öğrenciler, anons yaparak arkadaşlarının bayramını kutladı.
TBMM’nin açılışının 105’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ulusal kompozisyon yarışmasında Meşebükü Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi İrem İmamlı, Türkiye 1’incisi oldu.
