Ambulans helikopter, trafik kazasında yaralanan 2 aylık bebek için havalandı
05.06.2025 - 19:02Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobilin sulama kanalına düştüğü kazada yaralanan 2 aylık bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.
- 0
- 0
- 502
Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobilin sulama kanalına düştüğü kazada yaralanan 2 aylık bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.
Kurban Bayramı namazı, Ankara'da saat 05.55'te, İstanbul'da 06.08'de, İzmir'de 06.22'de, Çanakkale'de 06.20'de, Iğdır'da 05.10'da kılınacak.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde TIR'a çarpan otomobilin takla atması sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.
Zonguldak’ta freninin boşaldığı öne sürülen yolcu minibüsü evin duvarına çarptı. Kazada, sürücüyle birlikte 14 kişi yaralandı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ocak ayından bu yana 84 kaçak ocağın kapatıldığını, 343,75 ton kaçak üretilmiş kömür ele geçirildiğini açıklayarak, "2024 yılının aynı dönemine kıyasla denetim sayısında yüzde 16, ele geçirilen kaçak kömür miktarında yüzde 170 oranında artış sağlanmıştır" dedi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla il protokolü ile bayramlaştı.
04-05 Haziran 2025 tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü kentinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı "Herkes İçin Yüzme Projesi" Final Müsabakalarında Rizeli sporcu Ceyda DÜŞKÜN büyük bir başarıya imza attı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonun gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Çaykur Rizespor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmaları toplamda 101 bin 436 seyirci takip etti.
Rize’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası yolunda, yol genişletme ve tünel çalışmaları aralıksız devam ediyor.
BOLU’da, Anadolu Otoyolu’nda otomobilin, emniyet şeridinde duran 3 otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Zonguldak merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde etkili olan sağanakta sele kapıldığı üzerinde durulan Hüseyin Aydın’ı (72) arama çalışmaları 3’üncü gününde sürüyor. Aydın’ın kaybolmadan önce su biriken bahçesinde tahliye çalışması yaptığı öğrenildi.
Samsun’da 3 yaşındayken disleksi teşhisi konulan Dilara Ayar (24), kendi yaşam mücadelesini mesleğine dönüştürdü.
Kesintisiz ve sürdürülebilir enerji hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkent EDAŞ, 2025 yılının ilk üç ayında Karabük’te bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü duyurdu. Şirket, enerji altyapısını yenileyerek güçlendirirken, dijital dönüşüm ve müşteri odaklı projelere de öncelik verdiğini bildirdi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, edebiyat ve düşünce dünyasından pek çok önemli ismin izlerini taşıyan Sinop Tarihi Cezaevi'nin kapsamlı bir restorasyon sürecinin ardından kapılarını yeniden açtığını bildirdi.
Amasya'da çay bahçesindeki parkta devrilen demir salıncağın altındoa kalan 4 yaşındaki Yağız Duran, hayatını kaybetti.
Bartın'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
KARABÜK'ün tarihi dokusuyla yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak noktası olan Safranbolu ilçesinde Kurban Bayramı tatilinde otel, han ve tarihi konaklarda rezervasyon oranları yüzde 70’e ulaştı. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde de yer alan ilçede bayram tatili boyunca tonlarca coğrafi işaret tescilli Safranbolu lokumunun satılması bekleniyor.
Amasya'da Kurban Bayramı öncesi polis ekipleri tarafından “Yolun Sonu Bayram Olsun” sloganı ile denetim yapıldı.
