Rizeli Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın cenaze programı belli oldu
26.12.2023 - 15:22Yaşar Okuyan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında, bugün hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 4807
Yaşar Okuyan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında, bugün hayatını kaybetti.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maç programı belli oldu.
Rize Takip'te yayınlanan 90+3 programına katılan Çaykur Rizespor A.Ş Başkan Vekili Adnan Er, transferde yapacakları takviyelerle ligin ikinci yarısında daha başarılı olcaklarına inandıklarını vurguladı.
Rizeli şarkıcı Sinan Başoğlu, geçtiğimiz aylarda sokak ortasında çıkan bıçaklı kavga sonucu hayatını kaybeden Halil İbrahim Ak ve Sedat Semavi Sarı anısına özel bir çalışmaya imza attı.
Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 38 gündür devam ediyor.
Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Tokat'ın Almus ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'da 24 saat içinde, polis ekipleri çeşitli suçlardan aranan 51 kişiyi yakaladı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda yoğun kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı sonrası kimi kayakseveler kayak yaparken, bazı araçlar ise yolda kaldı.
Kuzey Irak’ta yürütülen operasyon sırasında 22 Aralık tarihinde sızma girişimi yapan bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temas neticesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı bugün memleketi Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhurbaşkanı kararı ile yeni yıl öncesi ilaç fiyatlarında yüzde 25 oranında artış yapıldı.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Rize'deki bir yurtta asansör düştüğü iddiaları hakkında açıklama yaptı. Asansörün düşmediği, elektrik kesintisi nedeniyle bir öğrencinin asansörün içinde mahsur kaldığı belirtildi.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından son bir haftada gözaltına alınan 54 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Rize Ayder KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda ikinci kez asansör paniği yaşandı. KYK, 'asansör düştü' iddialarını reddetti.
Giresun, Bayburt, Rize, Gümüşhane ve Artvin'de kar ve tipi nedeniyle kapanan 395 köy yolundan 287'si ulaşıma açıldı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında düzenlenen toplantıda, sokak hayvanlarına ilişkin yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.
Gümüşhane’de önceki gün etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarında çalışmalar devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların yüzde 91’ini 24 saat geçmeden ulaşıma açtı.
Bir araştırmaya göre Türkiye'nin en zeki illeri sıralandı. Rize, bu araştırmaya göre kaçıncı oldu?
Çaykur Rizespor'da, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 4 maçta 8 kez fileleri havalandıran Arjantinli forvet Adolfo Gaich, yükselen performansı ile dikkat çekiyor.
Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
