Ordu'da otomobilin servis minibüsüne çarptığı kazada 6'sı çocuk 8 kişi yaralandı
09.03.2025 - 16:26Ordu'nun Ünye ilçesinde otomobilin servis minibüsüne çarpması sonucu 6'sı çocuk 8 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 1109
Ordu'nun Ünye ilçesinde otomobilin servis minibüsüne çarpması sonucu 6'sı çocuk 8 kişi yaralandı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahat Sullıvan, fındık kozalak akarlarıyla mücadelenin verimi artırdığını söyledi.
Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Aşağı Durak köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle tahliye edilen ev sayısı 16’ya yükseldi.
Üsküdar Kaymakamlığı, Valide-i Cedid Camii'nde kadın ve erkeğin aynı safta teravih namazı kıldığı görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine konuyla ilgili inceleme başlattı.
Bolu'da, Anadolu Otoyolu’nda otomobilin dinlenme tesisi önündeki bariyerlere çarptığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun’da Ergoterapist Neslihan Zeyrekçi, otizmli çocukların motor becerileri, duyu bütünleme, sosyal etkileşim ve günlük yaşam aktiviteleri konularında yaşadığı zorluklara yönelik uygulanan ergoterapi yöntemlerinin önemini vurguladı.
Amasya'da iki lise öğrencisi görme engellilerin markette yardım almadan alışveriş yapmalarını sağlamak için yapay zeka destekli mobil uygulama geliştirdi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından yürütülen projeyle Samsun'un Atakum ilçesinde geleneksel konutların mimari yapısı belgelenerek gelecek nesillere aktarılacak.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Bakiye Akbaş, gebelerin özellikle ilk 3 ayda ve son 1 ayda oruç tutmamaları, ille de tutmak istiyorlarsa iftarda ve sahurda dengeli beslenip yeterli su alımına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.
Artvin'de bağırsaklarında 350 gram uyuşturucu madde tespit edilen İran uyruklu şüpheli gözaltına alındı.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde yol kenarında yaralı bulunan puhu, tedavi altına alındı.
İstanbul Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ece Gürel’e (36) 'cadılık eğitimi' verdiği iddia edilen Hale Nur Özen hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Özen, polis tarafından gözaltına alındı.
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor konuk olduğu Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
Çaycuma Kent Konseyi tarafından geçtiğimiz aylarda Kent Konseyi Çalışma Grubu önderliğinde proje olarak sunulan 'El emeği sokağı' hizmete girdi.
Sivas’ta kadın sürücüler polis tarafından durdurulunca kendilerine ceza kesileceğini sandılar, durum çok farklı çıkınca mutlulukları yüzlerine yansıdı.
Samsun'da sokakta yürürken taciz ve darp edilen 30 yaşındaki kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Psikolojik olarak kötü durumdayım, artık uyuyamıyorum. Kırıklarım sebebiyle yemek yiyemez hale geldim" dedi.
İzmir'in Menderes ilçesinde yabancı uyruklu bir kişi, annesini arabada birlikte yakaladığı şahsı kamayla 13 yerinden yaraladı. Ağır yaralanan adam hastanede hayatını kaybederken, 19 yaşındaki cinayet zanlısı yakalandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dünya standartlarında hizmetin sunulacağı İzmit Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, "Engelli evlatlarımız için bu hizmeti ortaya koyarken, en büyük emeği veren annelerini de unutmuyoruz" dedi.
Çorum'da çay ocağına pompalı tüfekle ateş açıp, 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan şüpheli Hüseyin Can S. (35) yakalandı.
Samsun'da atölyesi bulunan Heykeltıraş Füsun Yalçın, doğadan topladığı çiçek, yaprak ve dalların kalıplarını çıkartarak sanat eserine dönüştürüyor.
