15 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı yakalandı
17.05.2023 - 15:14Samsun'un İlkadım ve Canik ilçelerinde 15 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 2383
Samsun'un İlkadım ve Canik ilçelerinde 15 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de başlatılan "Çay Sokağı" projesi kapsamında toplanacak yardımlarla, Hatay ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kalıcı deprem konutları inşa edilecek.
CHP’den Rize Milletvekili seçilen Tahsin Ocaklı, Rize esnafıyla bir araya geldi.
Rize'de yaşayan 47 bin 456 genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 13,8'ini oluşturdu.
Zehranur Aydemir, Mecliste, yazılım ve kodlama alanında eğitim sisteminde çocukların adil bir şekilde yetişebilmesi ve kendi yeteneklerini keşfedebilmeleri kapsamında daha fazla çalışma yapmak istediğini belirtti. Milletvekili Genel Seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre TBMM'nin en genç milletvekili seçilen 25 yaşındaki AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, AA muhabirine hedeflerini anlattı.
Spor Toto 1. Lig'in son haftasına avantajlı giren Çaykur Rizespor'a Süper Lig'e yükselmesi için 1 puan yeterli olacak.
Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin çay sezonuna denk gelmesi sebebiyle çay üreticilerine talepte bulundu.
Gümüşhane’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği arı kovanı yüklü pikap virajı alamayınca yan yattı. Kazada 60 kovan arı telef olurken 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, "Rize-Artvin havalimanında da bu yaz için planlar yapıldı az sayıda da olsa bu sene için dış hat uçuşları Rize-Artvin Havalimanına da başlayacak" dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için geldikleri müsabakadan beraberlikle ayrılmalarının da önemli olduğunu söyleyerek " İnşallah son hafta Süper Lig'e çıkan takım biz oluruz" dedi.
Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 3-3 berabere kalan Çaykur Rizespor, doğrudan Süper Lig'e yükselme şansını son haftaya bıraktı.
Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) dış görünümünü tamamlamak üzere düzenlenen yarışmada birinci seçilen, Semih Eskicioğlu'nun tasarladığı heykel, AKM yerleşkesi ile Mete Caddesi'nin kesişim noktasına yerleştirildi.
Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin yapım çalışmaları sürüyor. Yatak kapasitesi bin 461’e tamamlanacak şekilde inşa edilen şehir hastanesinde 4 bin 300 fore kazık kullanıldı. Depreme dayanıklı olarak sismik izolatörlerin de kullandığı şehir hastanesi ile kentteki yoğun bakım kapasitesi 2 katına çıkartılacak.
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı’ndan geçti. Kilitbahir Kalesi ile Kilitbahir köyü dağından bulunan ‘Dur Yolcu’ yazısı ile 1915 Çanakkale Köprüsü altından geçen ‘TCG Anadolu’ Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerindeki tüm sandık sonuçlarına itirazda bulunuldu.
Dışişleri Bakanlığı, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur oylaması kapsamında 73 ülkedeki Türkiye'nin 151 temsilciliğince 167 noktada sandık kurulacağını bildirdi.
Rize Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğretici Derya Hazır tarafından yıl boyunca verilen resim kursuna katılan kursiyelerin tabloları düzenlenen sergide görücüye çıktı.
TRAFİK İŞARETLEME MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünden: 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
