Doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacaktır
10.08.2022 - 09:164 GRUP TRABZON İL GENELİ ORTAÖĞRETİM OKULLARI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ (9 OKUL) - TRABZON VALİLİĞİ - YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
- 0
- 0
- 1013
4 GRUP TRABZON İL GENELİ ORTAÖĞRETİM OKULLARI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ (9 OKUL) - TRABZON VALİLİĞİ - YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Rize'nin Pazar ilçesinde denize giren Ece İslamoğlu (19), yüzerken bacağına yorgun mermi isabet etmesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan İslamoğlu, tedavi sonrası taburcu edildi.
Rize'de 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerince, kentte bulunan Kur’an-ı Kerim Kurslarında 112'nin hangi durumlarda aranması gerektiği ve gereksiz meşgul edildiğinde nelerle karşılaşacakları ile ilgili eğitim verildi.
TRABZON İLİ TONYA İLÇESİ MAHALLE YOLLARININ BETON KAPLAMA YAPILMASI - TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
GİRESUN'un Şebinkarahisar ilçesinde sokakta oyun oynadığı sırada sırtına mermi isabet eden Abdulsamet Ceylan (11) ağır yaralandı.
KARA YOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - 10.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR -KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TRABZON Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kardiyoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Merih Kutlu, “Karadeniz Bölgesi çok nemli bölge. Nem hissedilen sıcaklığı artıran faktör. Bu kalp hastalıklarını tetikleyebiliyor hatta ne yazık ki bu hastalıklara bağlı ölüm oranlarını artırabiliyor. Yazın kalp hastalığı daha riskli hale geliyor” dedi.
DÜZCE’de kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araç, otomobile ve motosiklete çarptı. 1 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
GİRESUN’da, depolanan çöplerden çevreye atık su sızdığı tespit edilen, Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesindeki katı atık bertaraf tesisinin; depolama şekli hava, su ve toprakta kirliliğe yol açtığı gerekçesiyle mahkemece kapatılmasına karar verildi.
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Bilimleri Fakültesinde bilim insanları, istilacı bir tür olan deniz salyangozunun Karadeniz'deki dağılımını tespit etmek için sefere çıktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2022-KPSS Lisans oturumuyla ilgili açtığı soruşturma kapsamında polisin Yediiklim Yayınları'nda yaptığı aramalar bitirildi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy getirildi.
Bartın'ın tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mutfak kültürüyle de ünlü Amasra ilçesinde 78 milyon lira yatırımla yapımı tamamlanma aşamasına gelen yolcu limanı, ilk yolcu gemisini yarın ağırlayacak.
Gelecek sezon fındıkta verim ve kalite kaybının önüne geçilmesi için ürünün dalından değil, yere döküldükten sonra toplanması tavsiye ediliyor.
BARTIN Irmağı'nda balık ölümleri meydana gelirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, ölü balıklardan numune alarak incelemeye gönderdi.
Türk Eczacıları Birliğince bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'te yer alacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Fındık alım fiyatı ortalama 54 lira olarak açıkladık, bereketli olsun" dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak düzenlemeyle bitkisel ve hayvansal atık yağlardan sürdürülebilir havacılık yakıtı (SAF) üretimi sağlanacak.
Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olarak donanmaya katılmaya hazırlanan TCG Anadolu'nun görev sistemleri birer birer sınavı geçiyor.
Trabzon'da, özel bireylerin tarım ve hayvancılık atölyelerinde doğanın tedavi edici etkisinden yararlanmaları amacıyla uygulanan En Mutlu Köy Projesi'nin ilk etap çalışmalarının yıl sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor.
