Hayvanları ile yaylada mahsur kaldı; 3 gün sonra kurtarıldı
15.04.2025 - 18:55Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki karla kaplı yaylada hayvanları ile birlikte 3 gün mahsur kalan kişi, ekiplerin çalışması ile kurtarıldı.
- 0
- 0
- 4251
Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki karla kaplı yaylada hayvanları ile birlikte 3 gün mahsur kalan kişi, ekiplerin çalışması ile kurtarıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ev sahipliğinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün’ün katılımlarıyla Trabzon Raylı Ulaşım Sistemi Projesi’nin tanıtımı yapıldı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde, akademisyen Doç. Dr. Kemal Sağlam, sargı bezleriyle sarılı kostüm giyerek yaralı bir Filistinliyi canlandırıp, Gazze'de yaşananları streç filmden oluşturduğu tuvale resmetti.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından 30 Eylül 2030 tarihine kadar yeniden akredite edildi.
HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamalarını Rize'de yapacağını duyurarak, etkinliklerde Çaykur işçilerinin sorunlarına öncelik vereceğini ve Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekeceğini açıkladı
Rize'nin Çayeli ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor.
KARADENİZ'de fındık bahçelerinde yapraklarını yiyip, suyunu emdiği bitkilerin kökünü kurutan 'kahverengi kokarca' adlı böcek türüyle mücadele sürerken, hava sıcaklıklarının düşmesiyle yaşanan zirai don üreticiyi tedirgin ediyor.
ABD Başkanı Donald Trump tarafından getirilen gümrük tarifesi uygulamaların oluşturduğu belirsizliklerle ons altın değerini artırırken yurt içinde gram altın da ona paralel ilerleyişini sürdürüyor.
Ordu Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından 3tır dolusu 7 bin 200 adet orman fidanı, Azerbaycan'ın Karabağ-Doğu Zengezur bölgesine gönderildi.
Rize Artvin Havalimanı bu yaz dış hat trafiğinde önemli bir hareketliliğe sahne olacak. Haftada 17 uçuşla Suudi Arabistan ve Kuveyt’e tarifeli ve charter seferler düzenlenecek.
Zonguldak’ta, dişi kırılan kediye 1,4 gram altından diş yapıldı.
PENÇE- Kilit Operasyon bölgesine gönüllü olarak giden ve burada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan Pratisyen Hekim Koray Arslan’ın (33) annesi Gülbahar Arslan (57), “Subay olmayı çok istiyordu ama liseyi bitirip harp okuluna geçince, o dönem FETÖ'cü askerler tarafından baskı yapıldı.
Artvin’de meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kayalar kara yoluna düştü.
Ordu'da fındık kabuğundan aktif karbon üretecek tesisin kurulumuna başlanıldı.
Samsun’un Atakum ilçesinde kendisini çağıran ev sahibinden önce adrese gidip kapıyı açtıktan sonra buradaki 20 bin 300 lirayı çalan çilingir M.T.U. (41), gözaltına alındı.
İÇişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i en iyi tanıyanlardan biri olduğunu belirterek, “Beraber 10 yıl görev yaptık.
Beslenmenin kalp sağlığını korumanın en temel ve etkili yollarından biri olduğuna dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Okşen, "Ne yediğimiz, kalp-damar sistemimizin nasıl çalışacağını doğrudan etkiler.
Rize’de 20 ile 40 yaş arasındaki kadınlara yönelik ücretsiz bir sağlık taraması (check-up) sunulmaya başlandı.
Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köyde nefes darlığı şikayeti bulunan kalp hastası, ekiplerin çalışması sonucu hastaneye kaldırıldı.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşmesi ve kar yağışının ardından tarım ürünleri zirai dondan etkilendi.
