Samsun'un Alaçam ilçesinde 23 bin 800 dekar alanda çeltik ekimi yapılıyor
04.06.2025 - 20:38Samsun'un Alaçam ilçesinde 23 bin 800 dekar alanda çeltik ekimi gerçekleştiriliyor.
- 0
- 0
- 808
Samsun'un Alaçam ilçesinde 23 bin 800 dekar alanda çeltik ekimi gerçekleştiriliyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 2024-2025 akademik yılının sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a gelerek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığında kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’nde toplantıya katıldı.
Ordu’da emekli marangoz Salih Sağlam (83), Titanik, Savarona, Bandırma Vapuru, Ertuğrul Fırkateyni, Gülcemal Gemisi ve İngiliz Kraliyet Donanması’nın savaş gemisi HMS Victory gibi dünyaca ünlü yat ve gemilerin maketini aslına uygun olarak yapıp, müzeye çevirdiği atölyesinde sergiliyor.
Bartın'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından evlerine düzenlenen baskınlarla yakalandı.
RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Ordu Valisi Muammer Erol, basın mensuplarıyla buluştu.
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 5 bin 880 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünün bagajında 10 düzensiz göçmen yakalandı, şoför tutuklandı.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, yaş çay hasadında sektörün tıkandığını belirterek; “Makineli tarımın bize getirmiş olduğu avantajların yanında dezavantajlarını da şu an itibarıyla yaşamak durumundayız.
Rize Veteriner Hekimleri Odası, 6-9 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek Kurban Bayramı öncesinde, gıda güvenliği ve toplum sağlığını korumak adına önemli uyarılarda bulundu.
Samsun’un Atakum ilçesinde 2 çocuk tarafından parkta ellerinden ve kollarından tutulup fırlatılan ve beyin kanaması geçiren Güney N.’nin (7) babası Burak N. (41), “Umarım hukuki olarak gereken cezayı alırlar. Ciddi yaptırımla karşılaşmaları gerekir” dedi.
Ordu’da, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde kurban satışı ve kesiminin yapılacağı yerlerdeki hazırlıklar tamamladı.
İslam dünyası için büyük öneme sahip Kurban Bayramı, 6 Haziran Cuma günü başlayacak.
Gümüşhane'nin merkeze bağlı Sarıçiçek köyünde her yıl yaklaşık 20 gün görülebilen sarı çiçekler güzel manzara sunuyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde, ruhsatsız silah operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Ordu’da, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde kurban satışı ve kesiminin yapılacağı yerlerdeki hazırlıklar tamamladı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde restoranın tuvaletindeki Y.K. (30) ile içeride birilerinin olup olmadığını kontrol etmek için kapıyı çalan E.K.G. (21) ve arkadaşı E.S. (21) arasında kavga çıktı. Kavgada E.K.G. ve E.S. bıçakla yaralanırken, Y.K. gözaltına alındı.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Artvin’de düzenlenen boğa güreşlerinde şampiyon olan boğa sahibine saldırdı. O anlar tribündeki izleyeciler tarafından görüntülendi.
