Rize'de kurban bayramı'nda hava nasıl olacak?
06.06.2025 - 07:40Bugün birinci günü idrak edilen Kurban Bayramı, Rize'de güneşli ve sıcak bir havayla başladı.
- 0
- 0
- 1044
Bugün birinci günü idrak edilen Kurban Bayramı, Rize'de güneşli ve sıcak bir havayla başladı.
Anadolu'nun en eski camilerinden biri olan tarihi Sivas Ulu Cami'de, Kurban Bayramı namazı kılındı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'yi Avrupa'nın 6'ncı, dünyanın 8'inci yüksek hızlı tren yolu işleticisi, kullanıcısı durumuna getirdiklerini söyledi.
Trabzon, Ordu ve Artvin'de Kurban Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi.
Artvin Valisi Turan Ergün, Kurban Bayramı arifesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 3 Haziran'da meydana gelen taşkının izlerini temizlemek için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Kurban Bayramı namazı, Ankara'da saat 05.55'te, İstanbul'da 06.08'de, İzmir'de 06.22'de, Çanakkale'de 06.20'de, Iğdır'da 05.10'da kılınacak.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla il protokolü ile bayramlaştı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde etkili olan sağanakta sele kapıldığı üzerinde durulan Hüseyin Aydın’ı (72) arama çalışmaları 3’üncü gününde sürüyor. Aydın’ın kaybolmadan önce su biriken bahçesinde tahliye çalışması yaptığı öğrenildi.
Samsun’da 3 yaşındayken disleksi teşhisi konulan Dilara Ayar (24), kendi yaşam mücadelesini mesleğine dönüştürdü.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, edebiyat ve düşünce dünyasından pek çok önemli ismin izlerini taşıyan Sinop Tarihi Cezaevi'nin kapsamlı bir restorasyon sürecinin ardından kapılarını yeniden açtığını bildirdi.
Amasya'da çay bahçesindeki parkta devrilen demir salıncağın altındoa kalan 4 yaşındaki Yağız Duran, hayatını kaybetti.
KARABÜK'ün tarihi dokusuyla yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak noktası olan Safranbolu ilçesinde Kurban Bayramı tatilinde otel, han ve tarihi konaklarda rezervasyon oranları yüzde 70’e ulaştı. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde de yer alan ilçede bayram tatili boyunca tonlarca coğrafi işaret tescilli Safranbolu lokumunun satılması bekleniyor.
Amasya'da Kurban Bayramı öncesi polis ekipleri tarafından “Yolun Sonu Bayram Olsun” sloganı ile denetim yapıldı.
Zonguldak’ta Kilimli sahil yolunda otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Bedirhan Kınay (21) ile yanındaki Berk Cebeci (22) hayatını kaybetti.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 97 artarak 54 bin 607’ye yükseldi.
RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Bartın'da yaklaşık 15 yıl önce kayalıklardan denize atlarken felç kalan Caner Cem Martı, zorluklar karşısında yılmayarak internette kendisine açtığı alanla hayata tutundu.
Sinop'ta, bayram tatili öncesi boğulma olaylarının önüne geçilmesi amacıyla kenti ziyaret edecek vatandaşlara rip akıntısı uyarısı yapıldı.
Düzce'de Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarı ve işletmelerde denetimler sürüyor.
