Dünya şampiyonu Dilara, dünya kemeri için ringde
03.10.2022 - 09:05ŞAMPİYON boksörler, Universal Boxing Organization (UBO) tarafından Trabzon'da düzenlenecek özel organizasyonda ringe çıkacak.
- 0
- 0
- 635
ŞAMPİYON boksörler, Universal Boxing Organization (UBO) tarafından Trabzon'da düzenlenecek özel organizasyonda ringe çıkacak.
ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Kızgut, Avrupa'daki enerji krizine karşı gündeme gelen Almanya'daki kömür ocaklarının hemen faaliyete geçemeyeceğini belirterek, "Almanya'nın kömüre dönme çalışmaları çok kısa süreçte olacak işler değil" dedi.
GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
KATI YAKIT (KÖMÜR) SATIN ALINACAKTIR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-YUSUFELİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
ÇORUM'da, borç meselesinden parkta çıkan bıçaklı kavgada Harun Keskin (21) hayatını kaybederken, ağabeyi Erdinç Keskin (27) ile Hüseyin S. (25) yaralandı.
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısına ilişkin, "Bu eylem, Amerika merkezli bir eylemdir" dedi.
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde, sokakta yürürken seken kurşunla vurulan Onur Mert (32), sol gözünü kaybetti. Kaçan şüpheli Gökhan K. ise polis ekiplerince silahıyla yakalandı.
ZONGULDAK'ta, H.N.G. (13) adlı kız çocuğuna 6-7 yaşlarındayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sefer D. (71) hakkında savcı, suçun sarkıntılık düzeyinde kalması nedeniyle 5 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istedi.
TOKAT Valisi Numan Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 25 Mart'ta hizmete açılan Tokat Havalimanı'nı 6 ayda 53 bin 652 yolcunun kullandığını açıkladı.
ÇORUM'da belediye üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını ücretsiz yıkama hizmeti sunuyor.
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde G.K., tabancayla vurduğu Uğur Çakır'ı yaralarken, seken kurşunlardan biri de yüzüne isabet eden Onur Mert'i yaraladı.
BOLU'da, D-100 karayolunda cip ile çarpışan polis aracındaki 2 polis memuru yaralandı.
ORDU’nun Ünye Limanı'nda yurtdışı ihracı yapacak olan ilk Ro-Ro seferi için tören düzenlendi.
RİZE’de sürücüsün kontorülünden çıkıp takla atan otomobil, karşı şeride geçerek kaldırımda yürüyen yayaya çarptı.
ARTVİN’in Hopa ilçesinde, 2011 yılında dönemin başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazıyla fenalaştığı öne sürülen emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun (55) ölümüne ilişkin 13 polisin yargılandığı davada; mahkeme bir kez daha dönemin kaymakamı Abdullah Aktaş'ın yeniden tanık olarak dinlenmesi talebini reddetti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Konut, otel inşaatı, tuvalet gibi yerleri yıktık, yıkmaya da devam ediyoruz. Sit alanı içerisinde yapılan kaçak yapılaşmaları yıkmak zorundayız" dedi.
BARTIN’ın Amasra açıklarında palamut bolluğu yaşanıyor.
TRABZON’da kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu, sürücü Mehmet Güngörmüş (32) ile eşi Emine (27) ve oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş'ün (3) hayatlarını kaybettiği kazanın nedeni araştırılıyor.
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2023 yılının ilk çeyreğinde Karadeniz Gaz Sahası'ndaki doğal gazı vatandaşlara ulaştıracaklarını belirterek, "Karadeniz Gaz Sahası'ndaki üretimi kontrol edecek olan kablo gemisi İstanbul Boğazı'na geldi.
