Rize’de şehit annesine mektup yazdılar
05.07.2025 - 10:08Rize Şehit Nedim Çalık Ortaokulu öğrencileri, okulun adını taşıyan aziz şehidimizin annesine sevgi ve minnet dolu mektuplar yazdı.
- 0
- 0
- 1935
Rize Şehit Nedim Çalık Ortaokulu öğrencileri, okulun adını taşıyan aziz şehidimizin annesine sevgi ve minnet dolu mektuplar yazdı.
Karadeniz'de etkili olan sağanak sonrası denizin rengi kahverengiye döndü.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesinde görevli uzmanlar, Karadeniz'de boğulma vakalarında ilk sırada yer alan rip akıntısı karşında panik yapılmaması uyarısında bulundu.
Tokat'ın Almus ilçesinde şarampole devrilen kamyonun şoförü E.Ş., olay yerinde hayatını kaybetti.
Rize’nin yüksek kesimlerinde yağan kar turizm faaliyeti için Rize’ye gelen turistleri de şaşırttı.
Erzurum-Bayburt ve Rize sınırında düşen özel jette hayatını kaybeden mühendis pilot Mehmet Demirci (57), son yolculuğuna uğurlandı. Demirci’nin cenazesi, Cuma namazını müteakip Kadıköy’de bulunan Has Erenler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pendik Osmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Tokat’ın Erbaa ilçe kaymakamlığı ve Erbaa Belediyesi tarafından Aşure günü sebebiyle 2 bin kişiye aşure ikram edildi.
Samsun’un Atakum ilçesinde etkili olan sağanak sırasında bir sitenin istinat duvarı çöktü.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Şimdiye kadar 538 kişi orman yangınlarından etkilendi, hafif yaralısından görevlisine kadar. 1'i ağır olmak üzere 3 hastamız tedavi altında. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
Kaçkar Dağları'nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan'ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İşgücü Uyum Programı kapsamında 50 kişiyi istihdam edecek. İŞKUR Rize İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre başvurular 4 Temmuz 2025 tarihinde başlayıp 8 Temmuz 2025 tarihine kadar devam edecek.
Haziran ayı enflasyonunun açıklanması ile maaşlardan diğer ödemelere kadar zam geldi. ÖTV oranlarının değişmesi ile araç sahiplerini üzecek tabela değişimi de yaşandı. Benzin, motorin ve LPG'de fiyatlar güncellendi.
Erzincan'da domuz leşiyle karnını doyuran boz ayı fotokapanla görüntülendi.
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğul hayatını kaybetti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'nin ilk İklim Kanunu ile ilgili merak edilenleri 14 soruda anlattı.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, evlerde su baskınları yaşandı.
SOMALİ’de yaptığı görevi tamamlayıp yurda dönen Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi, bakım ve onarım için Zonguldak’ta Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Filyos Limanı’na ulaştı.
Rize’nin yüksek kesimlerinde 4 Temmuz gecesi başlayan kar yağışı, bölge halkını ve doğaseverleri şaşkına çevirdi.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yüksek gerilim hattındaki telde elektrik akımına kapılan karga düştüğü tarlada ot yangının neden oldu. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.
