Ordu'da eğitime kar engeli
19.02.2025 - 19:18Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçenin tamamında, 6 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
- 0
- 0
- 2576
Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçenin tamamında, 6 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
16 yıl boyunca yürüttüğü Rize İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Dr. Mustafa Tepe, bir veda mesajı yayımladı.
Zonguldak'ta cesedi yakılmış halde bulunan Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanması devam edildi. Nourtani'nin ailesinin avukatının reddi hakim talebi reddedildi. Duruşma 11 Nisan tarihine ertelendi.
Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.
Giresun'da, kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede yaşayan hastaya belediye ekiplerinin yaptığı çalışma ile ulaşıldı.
Karabük'ün Eflani ilçesinde yaşayan emekli çiftçi, doğal süt ürünleriyle beslenmek için 3 yıl önce bıraktığı hayvancılığa yeniden başladı.
Giresun, Bayburt, Ordu ve Gümüşhane'de kar yağışı nedeniyle 391 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu akşamdan başlamak üzere etkisini hissettirmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, ilçede devam eden doğal gaz çalışmalarındaki aksamaların, Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) kaynaklı olduğunu aktararak, protokol imzalanması için çağrı yaptı.
Trabzon'da 54 yaşındaki öğretmen Orhan Turan, hobi olarak başladığı kuş fotoğrafçılığında yaklaşık 5 yıldır 250 türü fotoğrafladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, market fiyatlarını şeffaf ve erişilebilir hale getirerek halkın istifadesine sundukları "marketfiyati.org.tr" internet sitesini bir haftada 1 milyon 760 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
Amasya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 136 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolların açılması için çalışma başlattı.
Fransa'da evlendikten sonra hayallerini gerçekleştirmek için bisikletleriyle yola çıkan Emilie Maury Larıbere (29) ve Matthieu Trupın (29) çifti, 6 ay süren yolcukları sonrası Trabzon'a ulaştı.
Sahasında Galatasaray'a mağlup olan Çaykur Rizespor, yaklaşık 5 ay sonra iç sahadaki bir karşılaşmadan puansız ayrıldı.
Kars'ta 54 yaşındaki şahıs, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Samsun'un Canik ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Merkezi'ndeki tedavisine gidemeyen diyaliz hastası, UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Ordu Valiliği, kar yağışı nedeniyle 20 ilçenin tamamında, 6 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesince il genelinde etkili olması beklenen kar öncesi 18 ilçede hazırlıklar tamamlandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de yarından itibaren şiddetini artırması beklenen yağış konusunda uyarı yaptı.
