Tokat'ta Coşkun Sabah konseri
21.07.2022 - 17:32TOKAT Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, udi şarkıcı sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.
- 0
- 0
- 760
TOKAT Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, udi şarkıcı sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.
SOSYAL medyada tanışıp birbirlerine aşık olan, ikisi de 108 santimetre boyundaki Sivaslı Ahat Öztürk (23) ile Gümüşhaneli Emine Demirel (24), dünyaevine girdi. Emine Demirel, "Her zorluğa beraber göğüs gerdik" dedi.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, görevi Yükseköğretim Kurulu üyeliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'dan devraldı.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Kultufan Turan, Kovid-19'a ilişkin, "Bayramın ardından önümüzdeki iki hafta çok kritik, ciddi artışlarla karşılaşabiliriz." dedi.
Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Akıncı, tekrarlayan böbrek taşlarında mutlaka metabolik araştırma yapılıp nedeninin bulunması ve tedavinin buna göre planlanması gerektiğini bildirdi.
Samsun'da 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST KARADENİZ ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.
ÇORUM'da dini nikahla yaşayıp, daha sonra ayrıldığı Hatun Demir'in (56) otomobilinin altına bomba düzeneği yerleştirdiği iddiasıyla tutuklanan Kadir Karadağ (45) ile yardım ettiği öne sürülen Şükrü Gül (46) için 2 ayrı suçtan 23'er yıla kadar hapis cezası istendi.
ORDU’da, fındık kabuğundan aktif karbon üretmek amacıyla kurulacak ‘Aktif Karbon Üretim Tesisi’ için temel atıldı.
Zonguldak’ta koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, kentteki vaka artışının Türkiye'ye paralel şekilde artış gösterdiğini belirtti.
Çaykur Rizespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da Başkan İbrahim Turgut misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.
Doğa fotoğrafçısı Emin Kanbur, halen Rize’yi görmeyenlere çağrı yaparak ilimizin görülmesi gereken yerlerini sıraladı.
Erzurum’da kamp sürecine devam eden Çaykur Rizespor'un futbolcusu Mithat Pala, “Rizespor için vazgeçilmeyen futbolculardan bir tanesi olmak istiyorum” dedi.
TRABZON’da yaşayan bel fıtığı hastası Recep Boğaçlı'nın (52), sol kalçasında, nadir görülen bir hastalık olan ‘Kondrosarkom’ olarak tanımlanan kıkırdak doku tümörü tespit edildi. Tümör nedeniyle uyluk kemiğinin 20 santimetrelik kısmı alınarak yerine protez takılan hasta, sağlığına kavuştu.
Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19'la mücadeleye ilişkin, "Biz bundan sonra tedbirlere devam ederek Kovid'le birlikte nasıl yaşamamız gerektiğini biliyoruz. Yeniden kapatma ve benzeri durumlar olmayacak. Aşımız var, ilacımız var, tedbirlere devam." dedi.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu talep ve önerileri değerlendirmek üzere esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Giresun'dan Sakarya Meydan Muharebesi'ne katılan 42. ve 47. gönüllü alayların vatan savunması kısa film haline getiriliyor.
BOLU'nun Mudurnu ilçesinde, yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi olan şirkete haciz işleminin gerçekleştirilmemesi nedeniyle ve borçların ödenmesi için verilen mühlet kararı, 3 ay daha uzatıldı.
TRABZON'un Maçka ilçesi Karadağ eteklerindeki Sümela Manastırı'nda taş düşmesi sonucu 2 turistin yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından 6 yıl süren, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi projesi, yeniden gündeme geldi.
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde, trafik denetimine katıldı.
TRABZON Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Covid-19 aşılarının ömür boyu korunma sağlamadığını belirterek, "Öncelikli olarak hassas gruplar ve 65 yaş üstünün aşı olmaları ve bu dalgayı atlatmaları bilimsel gereklilik.
