Müslüme Yağal'ın cenazesi Karaman'da toprağa verildi
20.11.2021 - 17:52Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da kaybolan ve dün cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cenazesi, Karaman'da defnedildi.
- 0
- 0
- 706
Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da kaybolan ve dün cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cenazesi, Karaman'da defnedildi.
AFAD, saat 15.40'ta merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Rize’nin onur konuğu olduğu Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de (RESOB) yerini aldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Rize'nin onur konuğu olduğu 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı'nın Diyabakır'da açılışı yapıldı.
Çeşitli temas ve inlemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Rize Valisi Kemal Çeber, ayağının tozuyla çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan ve HDP il binası önünde 805. gündür evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
Doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini Türkiye'nin dört bir yanında tüketicilerle buluşturan ÇAYKUR, 8'inci mağazasını Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuar Günleri'nde Diyarbakır'da görkemli bir törenle açtı.
Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen "Rize Atık Su Projesi"nin temeli atıldı.
Türkiye'nin çeşitli illerinden el sanatçıları ile şair ve yazarların katıldığı ‘El Sanatlar Tanıtım Fuarı’, Rize’de açıldı.
'Milli Ağaçlandırma Günü' etkinlikleri kapsamında Rize'de fidanlar dikildi.
Rize Valisi Kemal Çeber, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kilis'te 30 Nisan'da silah arkadaşı tarafından karakolda silahla vurulan şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Can Kaya'nın naaşı, Gaziantep'teki şehitliğe nakledildi.
Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, 300 bin aktif gönüllü sayısına ulaştıklarını, bu sayıyı 2 milyona çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.
Çanakkale Savaşları sırasında, 3 Kasım 1914'te İngiliz ve Fransız donanmalarına ait gemilerin 16 dakika süren bombardımanı sonucu Seddülbahir Kalesi'nde şehit olan 5 subay ve 81 er, törenle anıldı.
Rize'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, Rize'de yapımı devam eden afet konutlarında incelemelerde bulundu.
ORTAHİSAR ÇUKURÇAYIR İLKOKULU İNŞAATI TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi kapsamında yetiştiricilere güneş enerji sistemi ve yaşam çadırı düzenlenen törenle dağıtıldı.
RİZE MERKEZ TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ SPOR SALONU ÇATI ONARIMI İŞİ - RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize Valisi Kemal Çeber, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 181’inci yıldönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdür Vekili Hızır Nur ve beraberindekileri makamında kabul etti.
