Samsun'daki trafik kazasında 11 kişi yaralandı
25.06.2024 - 17:13Samsun'da, kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 3448
Samsun'da, kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı.
Karadeniz müziğini geniş kitlelere tanıtan sanatçı Kazım Koyuncu, vefatının 19. yılında memleketi Artvin'in Hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Artvin Halk Eğitimi Merkezi tarafından yıl sonu sergisi organize edildi.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcakların sağlık problemlerine neden olabilceğini belirterek, gün içinde 2-2,5 litre su tüketilmesi, bol, hafif ve açık renkli giysiler giyilmesi önerisinde bulundu.
Kurban Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde elektrikli araç şarj süresinde 140 bin 935 saatle rekor kırıldı.
Samsun'un Terme ilçesinde denizde kaybolan 22 yaşındaki gencin bulunması için yürütülen çalışmalar devam ediyor.
Karadeniz müziğinin sert ve duygusal yapısını eserlerine taşıyan ve "Şair Ceketli Çocuk" olarak da tanınan Kazım Koyuncu'nun vefatının üzerinden 19 yıl geçti.
Rize'nin coğrafi işaretli yöresel lezzeti baston ekmeği, fırınlardan çıktıktan sonra 10 güne kadar bayatlamama özelliği taşıyor.
Rize'nin doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Çamlıhemşin ilçesine bayram tatili boyunca 41 bin 759 araç giriş yaptı.
Bolu’da dönel kavşakta çarpışan 2 otomobil, aynı yöne savrularak iki ağaca çarparak durabildi. Meydana gelen kazada 2 sürücü de hafif şekilde yaralandı.
Samsunda bir kadın, eski eşi tarafından çalıştığı işyerinde fiziksel saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kadını işyerinde çalışan bir garson kurtardı.
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunun (KEFEK) çalışmalarına ilişkin yazılı soru önergesine verilen yanıtta, Türkiye'de hekimlerin yüzde 45,8'inin, sağlık çalışanlarının yüzde 65,2'sinin kadın olduğu belirtildi.
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, Tarım ve Orman Bakanlığından ruhsatlı "takviye edici gıda" adı altındaki ürünlerin satışının, sadece eczanelerden yapılması gerektiğini bildirdi.
Karabük'te tartıştığı kişi tarafından bıçakla yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
Rize Sanayi Sitesi Kooperatifinin yeni başkanı Mehmet Nalbant oldu.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2024 yılı yaş çay kampanyasında ikinci sürgün döneminin 26 Haziran'da başlayacağını açıkladı.
Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 50 puanla 9. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da yeni sezonda tüm planlar Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda yapılıyor.
