Rize’de Alışılmadık Düğün Anı Gelin Ve Damat Neye Uğradığını Şaşırdı!
29.06.2025 - 10:49Gelin ve damadın mesai arkadaşları salona "Acı kaybımız" yazılı çelenk ve temsili imam ile girdi, salondakiler gülmekten kırıldı.
- 0
- 0
- 6630
Gelin ve damadın mesai arkadaşları salona "Acı kaybımız" yazılı çelenk ve temsili imam ile girdi, salondakiler gülmekten kırıldı.
Bolu'nun Göynük ilçesinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangınına ekipler gece saatlerinde müdahaleye devam etti. Orman ve itfaiye ekipleri tarafından orman yangını, 7 saat sonra kontrol altına alındı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Keskin, "Keneyi gördüğümüzde üzerine ateş tutmak, kolonya, alkol ya da yağ dökmek gibi yanlış uygulamalar var. Bu keneyi panikletir. Çıplak elle dokunmak da risklidir" dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Duman, çay tüketiminin kalp sağlığı üzerindeki etkilerine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Samsun’un 19 Mayıs Bulvarı’nda onarılan bariyerlere rağmen yolun ortasından geçmeye çalışan yayalara polis ekipleri ceza yağdırdı. Bariyerleri aşıp trafiğe atlayan çok sayıda vatandaşa, "yaya geçidi varken taşıt yolundan geçmek" suçundan 993 TL para cezası kesildi.
Doğu Karadeniz'in en nadide doğal güzelliklerinden biri olarak bilinen ve her yıl binlerce yerli-yabancı turistin ziyaret ettiği Giresun'un Dereli ilçesindeki Mavi Göl'de turizm sezonu daha başlamadan sona erdi.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Ordu Üniversitesi iş birliğinde "Hamsiden Fındığa-Balık Atıklarının Gübreye Dönüşümü" konulu program düzenlendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize şehir merkezi ile sahil hattı arasında bulunan Karadeniz Sahil Yolu viyadüğünün kaldırılmasına yönelik çalışma başlatıldığını duyurdu.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda 29’uncu Çamlıhemşin Ayder Kültür, Sanat ve Doğa Festivali kapsamında 2 gün sürecek boğa güreşleri heyecanla başladı.
Bolu'nun Göynük ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı.
Amasya’da Betül Akçay (26) karnındaki 8 aylık bebeğini kaybetti.
Tokat’ta karpuz üreticisi Mehmet Kutsal, Adana’dan getirdiği bir TIR karpuzu ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttı. 26 ton karpuz 45 dakikada tükendi.
Giresunspor’un Olağan Genel Kurulu’nda kulüp başkanlığına yeniden Emin Eltuğral seçildi.
Üniversite eğitimi için 7 yıl önce geldiği Rize’de yöre kültürünü öğrenerek sosyal medyada fenomen olan Ganalı genç mezun oldu.
Erzurum'un Oltu ilçesinde bulunan taş ocağında göçük meydana geldi.
Tokat Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen konser programı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kente gelişinin 106. yıl dönümünde şarkıcı Seda Sayan memleketi Tokat’ta konser verdi.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencisi Selin Soytürk, kas hastalığına rağmen eğitimini tamamlayıp mezun oldu.
ABD ile Çin arasında sağlanan ticaret anlaşması ve Orta Doğu’daki ateşkes ortamı, yatırımcıların risk iştahını artırarak altın fiyatlarını son bir ayın en düşük seviyesine çekti.
Tokat'ın coğrafi işaret tesciliyle dünya lezzet haritasına adını yazdıran 'Tokat kebabı', özellikle il dışından gelenlerden ilgi görüyor. Kebap ustası Efe Furkan Yılmaz, "Tokat kebabı için bin kilometre öteden geliyorlar" dedi.
Ordu'da 2021'de yol genişletme çalışması sırasında ortaya çıkan mezarda tarihi eserler bulunmasının ardından tespit edilen Aziz Konstantin ve Helena Manastırı'nda yeni dönem arkeolojik kazılara başlandı.
