Bakan Şimşek: "Temmuzda cari denge 1,8 milyar dolar fazla verdi"
12.09.2025 - 14:43Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temmuzda cari denge 1,8 milyar dolar fazla verdi. Yıllık cari açık 18,8 milyar dolara geriledi" dedi.
- 0
- 0
- 1305
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temmuzda cari denge 1,8 milyar dolar fazla verdi. Yıllık cari açık 18,8 milyar dolara geriledi" dedi.
Malatya’da bir apartmanın posta kutusunda bulunan tabanca paniğe neden oldu.
Edirne’de torununun doğum gününe giden dede, otomobiliyle yaptığı kazada feci şekilde hayatını kaybetti.
Erzurum’da tefecilere yönelik operasyonda yakalanan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sefo, 4 Ekim Cumartesi akşamı Rize’de sahne alacak.
Çaykur Rizespor, Angolalı futbolcu Loide Augusto'yu bir yıl süreyle kiralık olarak kadrosuna kattı.
ÇAYKUR, üçüncü sürgün yaş çay alımlarının kesintisiz ve günlük alım sınırı olmadan devam ettiğini duyurdu.
Sivas’ta kuaförlük yapan Samet Totaş, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
İzmir’in Balçova ilçesinde 2 polisin şehit olduğu, 2’si polis 3 kişinin yaralandığı Balçova Polis Merkezi’ne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili aralarında saldırganın anne ve babasının da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Rize'de Kaçkar Dağları'na zirve tırmanışı için çıkan ve kar bastırınca yollarını kaybederek yardım isteyen Polonyalı dağcılar kurtarıldı.
Çaykur Rizespor, genç futbolcusu Seyfettin Anıl Yaşar’ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Esenler Erokspor’a transfer olduğunu duyurdu.
Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde yetişen meşhur Cimin üzümünde hasat başladı.
Aydın’da kan stokları kritik seviyelere düşerken, kanın her zaman ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kızılay, kan bağışı çağrısında bulunarak hafta sonu Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kampanyaya herkesi davet etti.
Diyarbakır’da taş yapmak için mezarların etrafını kazan usta, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.
Suriye’deki 15 yıl süren iç savaşın ardından Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’nda Suriyelilerin ülkelerine dönüşleri aralıksız sürüyor.
Rize’nin Ardeşen ilçesinin Şaşkeni Yaylası’nda dengesini kaybederek 150 metrelik uçuruma yuvarlanan Arap turistin cansız bedeni bulundu.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kaldırımda yürüyen kişiyi eşi ve çocuklarının gözleri önünde tabancayla bacaklarından vuran şüpheli adliyeye sevk edildi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TCMB’nin politika faizi indirimine ilişkin, "TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararında politika faizinin indirilmesi ile reeskont kredisi iskonto oranı yüzde 20,33’e gerilemiş, ihracatçı firmalara net maliyet yüzde 25,52’ye düşmüştür" dedi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde motosikleti ve köpeğiyle iş yeri önüne gelen ve köpeğiyle kavga eden kediyi tekmeleyen genç şahıs tutuklandı.
İstanbul’un Ümraniye ilçesinde uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilen bir araca yönelik düzenlenen operasyonda 37 kilogram skunk ele geçirilirken, araç sürücüsü gözaltına alındı.
