Türkiye'nin bal üretim şampiyonu Ordu'dan bin ton ihracat hedefi
20.05.2025 - 12:05Türkiye'de bal üretiminde ilk sırada yer alan Ordu'da bu yıl bin ton bal ihracatı hedefleniyor.
- 0
- 0
- 5830
Türkiye'de bal üretiminde ilk sırada yer alan Ordu'da bu yıl bin ton bal ihracatı hedefleniyor.
Amasya'nın Merzifon ilçesindeki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına bağlı "Melek Filo" olarak bilinen 203. Personel Kurtarma Filo Komutanlığındaki timler, Hava Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra ülkede meydana gelen doğal afetlerde de hizmet veriyor.
Çorum’da bir binada çıkan yangında 3'ü polis 6 kişi dumandan etkilendi.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde uzaktan kumandalı tırpan makinesi geliştiren yüksek mühendis ve yazılımcı Can Kahveci, zor ve eğimli arazilerde çiftçinin çalışmasını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Trabzon'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla piyano dinletisi ve fotoğraf sergisi düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı 6’ncı Ulusal Yat Yarışları’nın ödülleri Samsun’da sahiplerini buluyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi için suç duyurusunda bulunan Ozan Özcan, İHA'ya konuştu.
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi öncülüğünde, Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) Samsun Şubesi işbirliğiyle düzenlenen 4. Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi sona erdi.
Karabük'te yol kenarındaki istinat duvarına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü'nde birçok ülkeden belirli periyotlarla gelen bal üreticilerine, arı üretimi ve arıcılık faaliyetlerini geliştirme konularında eğitim verildi.
Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek sezonu açan Rizeli yüzücüler, bu yıl da Karadeniz’in serin sularıyla buluştu.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Samsun'da düzenlenen toplantıya katılan kardiyologlar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalp ameliyatlarını canlı izledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “PKK'nın amaç ve hedeflerine hizmet etmek üzere yaşama geçirmeye çalışacağınız o anayasaya asla ve kata izin vermeyeceğim” dedi.
Düzcede aniden bastıran dolu nedeniyle vatandaşlar kapalı alanlara sığındı.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dünya tıp literatürüne geçecek nitelikte önemli bir başarıya imza attı. Hastanede görevli gastroenteroloji uzmanları, bugüne kadar tıpta birlikte görülmemiş üçlü hastalık kombinasyonunu tanımlayarak literatüre "Karadeniz Sendromu" adıyla kazandırdı.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
Ordu'da, Avrupa Birliği (AB) desteğiyle kurulan bal paketleme tesisi bünyesindeki analiz laboratuvarında yaklaşık 7 yılda 40 binin üzerinde analiz yapıldı.
Türkiye'den ocak-nisan döneminde yapılan hamsi ihracatı 4 milyon 738 bin 385 dolara ulaştı.
