İşsizlik Sigortası Fonu için yeni karar: Yüzde 50'ye çıktı
14.07.2025 - 10:38İşsizlik Sigortası Fonu bir önceki yıl prim gelirlerinin oranı 2025 yılı için yüzde 50'ye çıkarıldı.
- 0
- 0
- 2741
İşsizlik Sigortası Fonu bir önceki yıl prim gelirlerinin oranı 2025 yılı için yüzde 50'ye çıkarıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki tercih sürecinin başladığını duyurdu.
Mersin'in merkez Mezitli ilçesine bağlı Davultepe ve Tece mahallelerinde köylü vatandaşların, taşınmaz satışları sırasında organize bir dolandırıcılık çetesi tarafından mağdur edildiği iddia edildi. Avukat Kübra Erşahin ile mağdurlar, daha fazla mağduriyetin ortaya çıkmaması ve şüphelilerin yakalanması için yetkililere çağrıda bulundu.
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, klima hastalığının (lejyoner hastalığı) yaygın kas ve eklem ağrıları, baş ağrısı, halsizlik, huzursuzluk ve ateşle belirti verebileceğini vurgulayarak, özellikle sıcak günlerde klima kullanıma daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Salarha'da bulunan Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden inşa edileciğini duyurdu.
Çaykur Rizespor, defans hattını güçlendirmek için rotasını Rizeli stoper Burak Öksüz'e çevirdi.
Grand Kartal Otel faciasında eşi ve kızını kaybeden acılı baba Rıfat Doğan yaşadığı acılar sebebiyle mahkeme salonunda kanser olduğunu açıkladı.
Bartın'da tatil köyleri hafta sonunda insan akınına uğradı. Dolup taşan tatil köylerine özel araçla giriş yasaklandı.
Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, yazın gelmesiyle zayıflama sürecine giren kişilerin yaptığı hatalara değinerek hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini açıkladı.
Samsun'un Atakum ilçesindeki site havuzunun etrafında akülü oyuncak arabasıyla gezen 4 yaşındaki çocuk havuza düşerek boğulma tehlikesi geçirdi.
Bolu'da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin 19'u tutuklu, 32 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması 7'nci günde devam ediyor. Duruşmada müştekiler dinleniyor.
Rizeli gazeteci Toygar Ayhan’ın babası İsmet Ayhan (72), bir süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
Yeni sezon hazırlıklarına Rize’de başlayan Çaykur Rizespor, iki günlük aranın ardından ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da devam ediyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Şehir Hastanesi Kavşağı'nın 11 Temmuz'da trafiğe açıldığını bildirdi.
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ağırman, özellikle gençlerin gösteriş amacıyla yaptığı yüksekten balıklama atlamaların ciddi riskler taşıdığını belirtti.
Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, mavi yemişli siyah çay ve mavi yemişli beyaz çay şeklinde farklı ürünler çıkarmayı düşündüklerini söyledi.
Antalya'da konakladığı otelde "kötü koku" şikayetiyle Giresun İl Tüketici Hakem Heyetine başvuran kişinin, ödediği konaklama ücretinin yarısının iadesine karar verildi.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine, "Gün Batımı Eşliğinde Akşam Sporu" etkinliğinin yeri ve kapsamı değiştirildi.
Sinop Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle kentte bazı bölgelerde denize girilmesinin yasaklandığını bildirdi.
