Ahiler Kalkınma Ajansı’ndan uluslararası başarı
29.07.2025 - 13:41Ahiler Kalkınma Ajansı uluslararası başarı elde ederek, 400 bin Avroluk "Sustainable Eco-Tourism Awareness" projesi kabul edildi.
- 0
- 0
- 29412
Ahiler Kalkınma Ajansı uluslararası başarı elde ederek, 400 bin Avroluk "Sustainable Eco-Tourism Awareness" projesi kabul edildi.
Üniversite Mahallesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, özveri ile yoğun mesailerini sürdüren Elazığ Belediyesi personeli ile de bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, hizmet yolculuğunda birlikte ter döktükleri personele teşekkür etti.
Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü otomobil ve tırın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı.
Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylası’nda, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen tarımsal projeler kapsamında üretim yapan çiftçiler ziyaret edildi.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, her yıl ''28 Temmuz Dünya Hepatit Günü" dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa’da sokak hayvanları için önemli bir adım atılıyor. Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçe belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam şartlarını iyileştirmek ve halk sağlığını korumak için birlikte harekete geçiyor.
Samsun'da Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu atölyede, doğal yapısıyla öne çıkan kenevir kumaşından giysiler üretiliyor. Nefes aldıran yapısıyla dikkat çeken kenevir kumaşından kıyafetler ilgi görüyor.
Bursa'nın ciğerlerini kundakladığı iddia edilen şüphelinin FETÖ terör örgütüne üye olmak sebebiyle Hava Kuvvetlerinden ihraç edildiği ortaya çıktı.
Giresun'da, 2025 ürünü fındık hasadında çalışacak işçi yevmiyesinin 886 lira 85 kuruş, patoz ücreti ise 4 bin 750 lira olarak belirlendi.
Muğla Orman Bölge Müdürü Ülküdür: "Yangınların yüzde 88’i insan kaynaklı"
Rize Valiliği, artan sıcaklıklarla birlikte olası yangın riskine karşın vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Yeşilay Samsun Şubesi öncülüğünde bağımlılıkla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla hilal şeklinde yeşil renkli kurabiye yapılıp vatandaşlara dağıtıldı.
Dirsek hastalıklarında tercih edilen artroskopik cerrahiden bahseden Opr. Dr. Barış Özgürol, "Dirsek karmaşık bir eklem olup, genellikle yaralanmalar, aşırı kullanım, yaşlanma, iltihaplanma ve genetik faktörler gibi birçok nedenden etkilenebilir.
Rize’nin İyidere ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın, İyidere Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Çorum'un İskilip ilçesinde düşerek yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sahip olduğu 61 coğrafi işaretli ürünler ile ülkemizde son yıllarda gastronomi noktasında dikkatleri üzerine çeken Erzurum'da, Un Helvası'da artık tescilli ürünler arasında girdi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürülürken, mahalle sakinleri de çalışmalara destek verdi. Vatandaşların yangın sonrası çekilen fotoğrafı ise verilen emeği gözler önüne serdi.
Tokat'tan Rize'ye namağlup dönen yıldız kızlar il karması voleybol takımı, Bartın'da gerçekleşecek yarı finallere hazırlanıyor.
