Niyazi Sürmen son yolculuğuna uğurlandı
30.12.2023 - 16:54Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Trabzon eski belediye başkanlarından Niyazi Sürmen için bugün son yolculuğuna uğurlandı.
- 0
- 0
- 6572
Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Trabzon eski belediye başkanlarından Niyazi Sürmen için bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'da on yılı aşkın süre bankacılık sektöründe çalışan 41 yaşındaki Elif Kırbaş, hobisini mesleğe dönüştürerek açtığı atölyede kadınlara seramik yapımını öğretiyor.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde şehir merkezinde bir direğe yapıştırılan evlilik ilanını görenler dönüp tekrar okuyor. İlandaki kriterler arasında yer alan şartlar ise "Yok artık" dedirttirecek cinsten.
Çeyiz kültürü açısından zengin bir öğelere sahip Trabzon’da Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Saklı Sandıklar Sergisi' ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Genelkurmay Başkanlığı, Kuvvet komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 190 memur ile 39 uzman yardımcısı alacak.
TFF 3. Lig ekiplerden Pazarspor, teknik direktör Kadir Kar ile yollarını ayırdı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi "Atatürk pankartı" krizi yaşandığı iddia edildi.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, soğuk algınlığı ve grip vakalarında ciddi artış yaşandığını belirterek, salgın konusunda vatandaşları uyardı.
Rize, 2023 yılını hem takım hem de bireysel sporlarda başarılarla geçirdi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bir kıraathane sahibinin iş yerinin camına astığı "Yarım çay bulunur" yazısı görenleri güldürüyor.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Rize'nin Pazar ilçesinde restorasyonu tamamlanan tarihi Ciha Kalesi'nde incelemelerde bulundu.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,87 değer kazanarak 7.396,34 puandan tamamladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Çitçi Kayıt Sistemi'ne başvuruların 2 Ocak 2024'te sona ereceği açıklandı. Çiftçi Kayıt Sistemi Nedir? İşte Detaylar.
Enflasyonun etkisiyle birlikte, endüstriyel yemek sektöründe fiyatlarda artacağını belirten BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, sektördeki enflasyonist ortamın etkisiyle hazır yemek fiyatlarının 3 aylık periyotlarla güncellendiğini ve yeni yıla yüzde 30’a yakın bir zamla başlanacağını söyledi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'de bu sezon ilk golü kaydettiği karşılaşmaların tamamını kazandı.
Amasya'da meslek lisesi öğrencileri, artık yiyeceklerden kedi ve köpek maması üretiyor.
Rize'de aldığı Mikrokredi desteğiyle kendi işinin patronu olan Bayburtlu Hülya Demir, usta öğreticilik yaptığı Halk Eğitim Merkezi kurslarında kadınlara meslek öğretiyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1071 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.
Rize’nin Çayeli ilçesinde taşkınlardan ötürü gündeme gelen Şairler Deresi’nde dere ıslahı kapsamında 2 köprünün yıkımına başlandı.
Ondokuz Mayıs üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kaya, kilo kontrolünün bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirtti.
