Ankara'da 20 milyon lira değerinde tarihi eser ele geçirildi
27.02.2025 - 12:34Ankara'da düzenlenen operasyonda toplam 20 milyon lira değerinde 454 tarihi eser ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 1355
Ankara'da düzenlenen operasyonda toplam 20 milyon lira değerinde 454 tarihi eser ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Artvin’deki yoğun kar yağışı, şehirde hayatı olumsuz etkilerken, belediye ekipleri ulaşımı sağlamak için aralıksız karla mücadele çalışmaları yürütüyor.
İstanbul Esenyurt’ta bir servis minibüsü, 5 yaşındaki İbrahim Aldaher’in üstünden geçti. Kazanın ardından hayatını kaybeden Suriye uyruklu küçük çocuk, hayatını kaybetti.
Mersin'in Mut ilçesinde alçı yüklü tırın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
İstanbul Şişli’de İzzet Alver, sevgilisi Seher Güzide’yi çalıştığı iş yerinin önünde silahla vurdu. Silahı tutukluk yapan İzzet Alver aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Seher Güzide olay yerinde, İzzet Alver ise kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti.
Rize İl Hayvanları Koruma Kurulu, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında toplandı.
Eskişehir’de kendini polis olarak tanıtan ve mağdurların adının FETÖ olaylarına karıştığını söyleyerek 2 milyon TL değerinde dolandırdığı iddiasıyla yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Rize'de, 2024 yılında boşanan çift sayısı bir önceki yıla göre 16 artarak 398 oldu.
Adana'da oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelini ile birlikte gelinin annesi ve kız kardeşini mezarlıkta silahla öldüren 47 yaşındaki Şemsettin Erkuvan 3 kez müebbet hapis ile 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle yargılanmaya başladı. Sanık Erkuvan savunmasında, "Keşke elim kırılsaydı da yapmasaydım. Çok pişmanım" dedi.
Rize’nin Derepazarı ilçesi, etkili olan kar yağışıyla birlikte kartpostallık görüntülere sahne oldu.
Samsun'da 'taksicilerin kendisini darp edip parasını gasp ettiğini' iddia ederek 112'ye intihar edeceği ihbarında bulunan şahıs, daha sonra evini yakarak intihara kalkıştı.
Sobadan sızan kargonum monoksit gazından zehirlenen 3 kardeş hayatını kaybetti.
Rize'nin Çayeli ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan hasta, AFAD ekiplerinin yardımıyla hastaneye ulaştırıldı.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında Çaykur Rizespor, Trabzonspor deplasmanında 5-2’lik skorla mağlup oldu ve kupaya veda etti.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Yabancı uyruklu bir kişi, kaldığı otel odasında ölü bulundu.
Ordu’nun İkizce ilçesinde polis ekipleri, etkili olan kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin çeşitli noktalarında besleme çalışması yaptı.
Ordu’nun Ünye ilçesinde polis ekipleri tarafından kar yağışı sonrası geniş çaplı trafik denetimi gerçekleştirildi.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde kontrolden çıkan pikabın ağaca çarptığı kazada sürücü yaralandı.
