TDV'nin Mobil İkram Aracı Ramazan Boyunca Rize Camilerinde
04.03.2026 - 19:49Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi, Ramazan ayının bereketini "Mobil İkram Aracı" ile vatandaşlarla paylaşıyor.
- 0
- 0
- 3419
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi, Ramazan ayının bereketini "Mobil İkram Aracı" ile vatandaşlarla paylaşıyor.
Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) yurt genelinde sürdürdüğü “Kış Bayramı” iyilik hareketi, Rize’de bu yıl da çocukların yüzünü güldürdü. İl Müftülüğü ve TDV Rize Şubesi gönüllüleri, kentte belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak çocuklara kışlık giysi desteğinde bulundu.
ORDU’da, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ordu Şubesi Kadın Kolları’nın koordinesinde, hayırseverlerin de katkılarıyla düzenlenen temsili düğünde, Down sendromlu 7 genç kız, gelinlik giyme hayallerini gerçekleştirdi. Müzik eşliğinde pistte oynayıp, dans eden temsili gelinler, doyasıya eğlendi.
Rize'de iki kardeş, harçlıklarından biriktirdikleri parayı, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 'su kuyusu' kampanyasına destek amacıyla bağışladı.
Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü her fırsatta destekleyen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı iş insanı İbrahim Turgut, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir bağışa imza attı.
Türkiye Diyanet Vakfı, Çorum'da kurban bağışlayacak vatandaşlar için stant açtı.
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi öncülüğünde, geliri dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak üzere "Hayır Çarşısı" kuruluyor.
Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) Mobil İkram Aracı, hayırseverlerin katkılarıyla Rize'ye kazandırıldı.
Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle Rize’ye mobil ikram aracı kazandırılıyor.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında, Türkiye ve 78 ülkede 34 milyon 737 bin 918 ihtiyaç sahibine kurban eti dağıttı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)'ye verdi.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Kadın Kolları, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere kolisi dağıtmaya başladı.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, Rize'de görme engelli Yaren’in isteğini yerine getirerek kendisine Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere 'Hayır Çarşısı' kuruldu.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, bir yıl içerisinde kütüphanelere 55 bin kitap desteği sağladıklarını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısı ile gerçekleştirilen ‘2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı’ kapsamında Rize kurbanını paylaşarak yine hayır yarışında öncü oldu.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi, vekaleten kurban bağışlarını almaya devam ediyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafında başlatılan 2023 yılı vekaletle kurban organizasyonuna Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de destek verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) olarak 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini, yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında ise 2 bin 750 lira olarak belirledik." dedi.
Rize Valisi Kemal Çeber, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi’ne vererek kurbanını bağışladı.
