Samsun'daki bıçaklı kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
13.09.2023 - 11:57Samsun'un Canik ilçesinde çıkan bıçaklı kavga ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 5300
Samsun'un Canik ilçesinde çıkan bıçaklı kavga ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde bir kadının kaybettiği içinde para olan çanta, zabıta ekibi tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.
Sinop'ta, serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki genci arama çalışmaları genişletiliyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir araçla çarpışarak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Samsun'da yaşayan ve uzun süredir balıkçılık yapan Adem Malkoç (53), denizden balık ağlarıyla çıkan çöpleri 7 yıldır teknesinde biriktirerek geri dönüşüme kazandırıyor.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde sahte içkiden bir gün arayla 2 kişi hayatını kaybetti.
Samsun Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Yusuf Özbey, Asarcık Yerel Eylem Grubu (ASYEG ) 2020-2023 Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) dönemi değerlendirme toplantısına katıldı.
Trendyol Süper Lig'de 5-18. hafta müsabakalarının programı belli oldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde kızının kına gecesinde havaya ateş edilmesi sonucu ölen baba toprağa verildi.
Süper Lig'in 5. haftasında heyecan devam ediyor. Ç. Rizespor önümüzdeki hafta Konyaspor kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde kına gecesinde başına maganda kurşunu isabet eden kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, zanlı gözaltına alındı.
Samsun'un Bafra ilçesinde kına gecesinde başına maganda kurşunu isabet eden kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Trabzon’un Düzköy ilçesinde yaşayan Nejmi Küçüker, 6 yıl önce üzerindeki ahşap yapısı ile karavan olarak aldığı 1980 model kamyonu yaylada yaptığı ahşap evinin beton direkleri üzerine kondurdu. Trabzon'un Düzköy ilçesinin bin 800 rakımlı Haçka Yaylası'ndaki kamyonkondu, görenlerin büyük ilgisini çekiyor.
Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin depreme karşı en güvenli 21 ilini açıkladı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde ruhsatsız tabanca operasyonunda, 2 kişi gözaltına alındı.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, aşırı yağış ve selin ardından ekiplerin çalışmaları sonucu kentte hayatın normale döndüğünü söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Rize, inşa ettiğimiz tünel ve köprüler, gelişen ulaşım ağları ve tamamlandığında faaliyete geçecek İyidere Lojistik Limanı ile uluslararası bir lojistik üs olarak Türkiye'yi dünyaya bağlayacak, çayın başkenti olarak zirvedeki yerini koruyacaktır." dedi.
Samsun'da sağanak etkili oldu.
Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Geyikkoşan Sahili, kum zambaklarının oluşturduğu beyaz örtüyü görmeye gelenlerin yoğunluğunu yaşıyor.
