25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
27.02.2024 - 12:44Samsun'da polis ekiplerince yapılan çalışmada 25 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
- 0
- 0
- 2031
Samsun'da polis ekiplerince yapılan çalışmada 25 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Samsun'da bir imam kaldığı caminin lojmanında çıkan yangında hayatını kaybetti.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, sakatlığı bulunan Dal Varesanovic ve Janne-Pekka Laine'nin sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Rize Barosu kadın voleybol takımı Rize’de karşı karşıya geldiği, Amasya Barosu’nu 3-0 mağlup etti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde yapımı devam eden ‘Yalı Kafe’ projesinde çalışmalar devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal, yüzde 85 fiziki gerçekleşemeye ulaşan projenin bu yaz hizmete açılmasının planlandığını söyledi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde evinde çok sayıda kesici alet bulunan kişi gözaltına alındı.
Samsun'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Samsun'un Bafra ilçesinde üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şüpheli tutuklandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Samsun'da bir özel okulun iki kampüsündeki tüm öğretmen ve öğrenciler TEMA gönüllüsü oldu.
Samsun'un Canik ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, gümrük kacağı parfümleri piyasaya sürmeye çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Dünya Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Birincisi Abdurrahman Sadien, Samsun’un Canik ilçesinde tilavetiyle mest etti.
Samsun'un İlkadım ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar’ın bulunduğu aracın camı kırıldı, seçim pankartı kurşunlandı. Togar, “Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
Türkiye’de en çok kenevir üreten ve en çok fındık üreten 2’nci il olan Samsun’da üretim alanları ve rekolte her geçen yıl artıyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde tıra çarparak yaralanan motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
