Atmaca hazırlık maçında mağlup oldu
11.07.2023 - 21:26Çaykur Rizespor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.
- 0
- 0
- 1074
Çaykur Rizespor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.
Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesindeki bir su fabrikasının depo bölümünde dün akşam şiddetli yağış sonrası meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 46 yaşındaki işçi Şinasi Özdemir’in cansız bedeni olay yerinden 2 km aşağıda dere kenarında bulundu.
Ülkenin bir kısmının sel felaketleriyle boğuştuğu bugünlerde Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı, Harşit Çayı üzerinde sel ve taşkın riski oluşturan köprünün yıkımına başladı.
ÜNYE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ÜNYE ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 022 VE 023 KOD NOLU ORMAN YOLLARINDA YENİYOL YAPIM İŞİ
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR ÜNYE BELEDİYESİ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Rize'de ekmek fiyatı için nihai kararın bakanlıkla yapılan toplantının ardından belli olacağı öğrenildi.
Rize'nin de arasında yer aldığı Karadeniz'deki 12 kentin kıyı şeridinde, 10 yılda 'rip akıntısı' nedeniyle açığa sürüklenip, boğulma tehlikesi geçiren 648 kişiden 304'ü hayatını kaybetti.
Hepimizin bir abi, bir baba gibi sevdiği; MFÖ'nün göz bebeği Özkan Uğur aramızdan ayrılışıyla başta sevenleri olmak üzere hem ailesini hem de dostlarını hüzne boğdu.
Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa turizminde öne çıkan illerinden Trabzon, yerli ve yabancı turistlerin her geçen yıl artan ilgisiyle karşılaşıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vizyon projeleri arasında bulunan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaların tamamlandığını ve son rötuşların yapıldığını belirten Başkan Zorluoğlu, “Bir ay içerisinde yeni otogarımızı hizmete sunacağız” dedi.
2. sürgün yaş çay alım kampanyası döneminde de kontenjansız alımlarını sürdüren ÇAYKUR, üreticilerden 1 haftada toplamda 9 bin 350 ton yaş çay alımı gerçekleştirdi.
Rize'de etkili yağışın ardından meydana gelen heyelanda kapanan 5 köy yolu ulaşıma açıldı.
Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Tunca’da yapılan çalışmalarla birlikte Tunca’nın turizm havzası olduğunu ve geliştiğini söyledi.
Güneysu Spor Lisesi'nde yetenek sınavları ile öğrenci alımları başladı.
Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak istiyor.
Meteoroloji'nin uyarıları sonrası birçok ilde etkili olan sağanak Rize’de de hayatı olumsuz etkiledi.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde selde kaybolan kadını arama kurtarma çalışmalarına sabah devam edilecek.
Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesindeki bir su fabrikasının depo bölümünün sağanak sonrası meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 46 yaşındaki işçi Şinasi Özdemir’i arama ve kurtarma çalışmaları 12 saattir devam ediyor.
Rize Artvin Havalimanının taleplerinin dile getirilmesinden rahatsızlık duyan Günebakış gazetesinin haberi Rize’de tepki çekti. RTSO Meclis Üyesi İsmail Hakkı Sandıkçı, yazdığı yazıda konunun Trabzon Havalimanı olmadığını niye kendi üzerlerine alıp tartışma haline getirdiklerini anlamadığını belirtti.
