Giresun'da beşinci kattaki balkondan düşen kadın öldü
02.06.2025 - 13:35Giresun'un Görele ilçesinde beşinci kattaki balkondan düşen kadın hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 3736
Giresun'un Görele ilçesinde beşinci kattaki balkondan düşen kadın hayatını kaybetti.
İslam dünyası için büyük öneme sahip Kurban Bayramı, 6 Haziran Cuma günü başlayacak.
Samsun'un Bafra ilçesinde cami minaresinden düşen işçi hastaneye kaldırıldı.
DOĞU Karadeniz'in yüksek kesimlerinde uzun süre depolanan kar kütleleri, doğal kaynaklarda az bulunup nükleer santrallerde kullanabilen ‘ağır su’ türü üretiminde önemli potansiyel barındırıyor.
Ordu’da, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde kurban satışı ve kesiminin yapılacağı yerlerdeki hazırlıklar tamamladı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde restoranın tuvaletindeki Y.K. (30) ile içeride birilerinin olup olmadığını kontrol etmek için kapıyı çalan E.K.G. (21) ve arkadaşı E.S. (21) arasında kavga çıktı. Kavgada E.K.G. ve E.S. bıçakla yaralanırken, Y.K. gözaltına alındı.
Artvin’de düzenlenen boğa güreşlerinde şampiyon olan boğa sahibine saldırdı. O anlar tribündeki izleyeciler tarafından görüntülendi.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 8 kişi yaralandı.
Gece uykusundan açlık hissiyle uyanmak sadece psikolojik değil, gizli bir metabolik hastalığın habercisi olabilir. Uzmanlar, bu durumun gizli hipoglisemi ve insülin direnci gibi ciddi sağlık sorunlarına işaret edebileceğini dile getirdi.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
ÇAYKUR, 16 Mayıs tarihinde başlattığı 2025 yılı birinci sürgün yaş çay alımlarına ilişkin kamuoyuna bilgilendirmede bulundu.
Rize'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan bisiklet turuna katılanlar, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı tamamlayarak Portakallık Mahallesi'nde bitiş çizgisine ulaştı.
Amasya’da takla atan yolcu minibüsündeki Memiş Koç (55) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Uluslararası Ultra Sümela Maratonu' nefes kesen anlara sahne oldu.
Rize'de, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve tütün kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler, 'Uluslararası Öğrenciler Ülke Tanıtımı ve Teknik Öğrenci Kulüp Çalışmaları Etkinliği'nde yöresel kıyafetlerini ve yemeklerini tanıttı; el sanatları ürünlerini sergiledi.
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de gezinti sırasında düştüğü derede akıntıya kapılıp kaybolan Suudi Arabistan uyruklu Faisal Ramzi Alshaikh'un (9), arama çalışmalarının 6’ncı gününde cansız bedenine ulaşıldı.
Türkiye'nin önemli besicilik merkezlerinden Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan'dan sayılı günlerin kaldığı Kurban Bayramı için Türkiye'nin dört bir yanına 56 bini büyükbaş yaklaşık 80 bin kurbanlık sevk edildi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde yalnız yaşayan kişi, evinde ölü bulundu.
Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nden Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Onur Danacıoğlu, modern yaşamın getirdiği çevresel toksinler, obezite, yoğun stres ve elektronik cihazların erkek üreme sağlığını tehdit ettiğini belirtti.
